Typer af vintersquash – Lær om dyrkning af vintersquash-vinstokke

Indholdsfortegnelse:

Typer af vintersquash – Lær om dyrkning af vintersquash-vinstokke
Typer af vintersquash – Lær om dyrkning af vintersquash-vinstokke

Video: Typer af vintersquash – Lær om dyrkning af vintersquash-vinstokke

Video: Typer af vintersquash – Lær om dyrkning af vintersquash-vinstokke
Video: 3 Tips for Successful Winter Squash Heavy Production: Pumpkins, Butternut, Acorn, Spaghetti - Water! 2024, Marts
Anonim

Når det kommer til typer af vintersquash, har gartnere et stort udvalg at vælge imellem. Vinter squash sorter omfatter store, mellemstore og små squash i en række forskellige former, farver og størrelser. Det er nemt at dyrke vintergræskar, og de vidtstrakte vinstokke vokser som vanvittige med et par helt basale krav – frugtbar, veldrænet jord og masser af sollys.

Gad vide, hvordan man vælger en vintersquash til din have? Læs videre for at få flere oplysninger om forskellige slags vintersquash.

Vintersquashvarianter

Acorn – Acorn squash er en lille squash med en tyk, grøn og orange svær. Det orange-gule kød har en sød, nøddeagtig smag.

Smørblomst – Buttercup squash svarer i størrelse til agern squash, men formen er rund og squash. Smørblomstens skorpe er mørkegrøn med lyse grågrønne striber. Det lyse orange kød er sødt og cremet.

Butternut – Butternut squash er pæreformet med en glat, smørgul svær. Det lyse orange kød har en nøddeagtig, sød smag.

Delicata – Delicata squash har en smag, der ligner søde kartofler, og denne lille squash er ofte kendt som "søde kartoffel squash." Huden er cremetgul med grønne striber, og kødet er gul-orange.

Blue Hokkaido – Blå Hokkaido-squash, som faktisk er en type græskar, har en lækker sød, nøddeagtig smag. Huden er grålig-blå, og kødet er lys orange.

Hubbard – Hubbard-squash, med en tyk dråbeform, er en af de største typer vintergræskar. Den ujævne skorpe kan være grå, grøn eller blågrå.

Banana – Banan squash er en kæmpe squash med en aflang form. Skorpen kan være lyserød, orange eller blå, og kødet er lys orange. Mange mennesker anser banansquash for at være en af de mest alsidige og smagfulde vintersquashvarianter.

Turban – Turban squash er en stor squash med en afrundet bump på toppen, ligesom en turban. Mens turban squash ofte bruges på grund af sin dekorative værdi, er den spiselig med en sød, mild smag.

Sweet Dumpling – Sød dumpling squash er en af de mindste slags vintergræskar. Skorpen er råhvid med gule eller grønne pletter. Det gyldne kød er sødt og nøddeagtigt.

Spaghetti – Spaghetti squash er en stor, bleggul squash med en aflang form. Når det er kogt, ligner det trævlede gyldne kød spaghetti og fungerer ofte som en spaghetti-erstatning.

Anbefalede: