Blue Star Juniper Care: How To Grow A Blue Star Juniper Plant

Indholdsfortegnelse:

Blue Star Juniper Care: How To Grow A Blue Star Juniper Plant
Blue Star Juniper Care: How To Grow A Blue Star Juniper Plant

Video: Blue Star Juniper Care: How To Grow A Blue Star Juniper Plant

Video: Blue Star Juniper Care: How To Grow A Blue Star Juniper Plant
Video: Blue Star Singleseed juniper (Juniperus squamata 'Blue Star') - Plant Identification 2024, April
Anonim

Med et navn som "Blue Star" lyder denne enebær lige så amerikansk som æbletærte, men faktisk er den hjemmehørende i Afghanistan, Himalaya og det vestlige Kina. Gartnere elsker Blue Star for dets tykke, stjerneklare, blågrønne løv og dets yndefulde afrundede vane. Læs videre for at få flere oplysninger om Blue Star enebær (Juniperus squamata 'Blue Star'), inklusive tips til, hvordan du dyrker en Blue Star enebær i din have eller baghave.

Om Blue Star Juniper

Prøv at dyrke enebær 'Blue Star' som enten en busk eller bunddække, hvis du bor i et passende område. Det er en dejlig lille plantehøj med dejlige, stjerneklare nåle i en skygge et sted på grænsen mellem blå og grøn.

Ifølge oplysninger om Blue Star enebær trives disse planter i U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszone 4 til 8. Løvet er stedsegrønt, og buskene vokser til høje på omkring 2 til 3 fod (0,6 til 0,9 m)..) høj og bred.

Du skal have tålmodighed, når du begynder at dyrke Blue Star, da busken ikke skyder op natten over. Men når det først har sat sig ind, er det en mesterhavegæst. Som en stedsegrønt, glæder den hele året rundt.

How to Grow a BlueStar Juniper

Blue Star enebærpleje er let, hvis du planter busken korrekt. Transplanter frøplanten til et solrigt sted i haven.

Blue Star klarer sig bedst i let jord med fremragende dræning, men den dør ikke, hvis den ikke får det. Det vil tolerere et hvilket som helst antal problemforhold (som forurening og tør jord eller lerjord). Men lad den ikke lide skygge eller våd jord.

Blue Star enebærpleje er et snuptag, når det kommer til skadedyr og sygdomme. Kort sagt, Blue Star har slet ikke mange skadedyrs- eller sygdomsproblemer. Selv hjorte lader det være i fred, og det er ret sjældent for hjorte.

Gavneejere og husejere begynder norm alt at dyrke enebær som Blue Star for den tekstur, dets stedsegrønne løv giver til baghaven. Efterhånden som den modnes, ser den ud til at bølge sig med hver forbipasserende vind, en dejlig tilføjelse til enhver have.

Anbefalede: