Hummingbird Plant Care - How To Grow Dicliptera Hummingbird Plant

Indholdsfortegnelse:

Hummingbird Plant Care - How To Grow Dicliptera Hummingbird Plant
Hummingbird Plant Care - How To Grow Dicliptera Hummingbird Plant

Video: Hummingbird Plant Care - How To Grow Dicliptera Hummingbird Plant

Video: Hummingbird Plant Care - How To Grow Dicliptera Hummingbird Plant
Video: Dicliptera suberecta, Hummingbird Flower! Little Prince of Oregon Nursery 2024, Marts
Anonim

Også kendt som den uruguayanske fyrværkeriplante eller fyrværkeriblomst, Dicliptera kolibriplante (Dicliptera suberecta) er en robust prydplante, der glæder kolibrier med sine lyse blomster fra det sene forår til den første frost om efteråret. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Hvordan ser en kolibriplante ud?

Kolibriplanter er buskede planter, der når højder på 2 fod (1 m.), med en spredning på omkring 3 fod (1 m.). De fløjlsbløde blade og stilke er en attraktiv grågrøn nuance. Masser af lyse, rød-orange blomster ved stængelspidserne er opretstående og rørformede, hvilket gør det nemt for kolibrier at nå den søde nektar.

Denne fleksible flerårig plante er velegnet til dyrkning i USDA-plantehårdhedszoner 7 og derover. I køligere klimaer, dyrke kolibriplanter som en årlig. Den er velegnet til beholdere, hængende kurve, blomsterbede eller border.

How to Grow Dicliptera

At dyrke kolibriplanter er omtrent så nemt, som det bliver. Plant denne tørke-tolerante, varme-elskende plante i fuldt sollys og veldrænet jord, og læn dig derefter tilbage og se showet, mens kolibrier flokkes fra nær og fjern. Det er ikke usædvanligt at se flere hummere på en enkeltplante.

Kolibriplanten er også attraktiv for andre gavnlige bestøvere, herunder sommerfugle og honningbier.

Hummingbird Plantepleje

Kolibriplanten er en hårdfør, uforgængelig plante, der trives med omsorgssvigt. Selvom planten kan lide tør jord, har den godt af lejlighedsvis vand i varmt, tørt vejr. Der kræves ingen gødning.

Hvis du dyrker kolibriplanten som en flerårig plante, skal du skære planten næsten ned til jorden efter blomstringen om efteråret. Planten vil ligge i dvale om vinteren, men vil sprænge bedre frem end nogensinde, når temperaturerne stiger om foråret.

Kolibriplanten er modstandsdygtig over for de fleste skadedyr og sygdomme, selvom planten kan rådne i fugtig, dårligt drænet jord. Hjorte har en tendens til at lade denne plante være i fred, sandsynligvis på grund af det uklare løv.

Anbefalede: