When To Plant Crimson Glory Vine: Lær om Crimson Glory-planter

Indholdsfortegnelse:

When To Plant Crimson Glory Vine: Lær om Crimson Glory-planter
When To Plant Crimson Glory Vine: Lær om Crimson Glory-planter

Video: When To Plant Crimson Glory Vine: Lær om Crimson Glory-planter

Video: When To Plant Crimson Glory Vine: Lær om Crimson Glory-planter
Video: Crimson + Warped Fungi Tree Farm! | Minecraft Guide (Ep. 86) 2024, April
Anonim

Prydblomstrende vinstokke er fremragende i hjemmets landskab. Uanset om en gartner ønsker at dække et uskønt gammelt hegn, ønsker at skabe en privat barriere, eller blot ønsker at opretholde en visuelt tiltalende espalier baldakin, vil tilføjelsen af vinstokke til grønne områder helt sikkert tilføje den ønskede effekt. En vin, kaldet Crimson Glory-vinplanten, dyrkes for sit meget dekorative løv og entusiastiske vækstvaner. At lære mere om Crimson Glory klatreplanter kan hjælpe dig som gartner til bedre at forstå, om dette store eksemplar passer til din have.

Hvad er Crimson Glory Grapevines?

Crimson Glory-vinplanten er også kendt som Crimson Glory-vinstokke og er faktisk en dekorativ druetype. Denne sort er ikke opdrættet til konsum af mennesker og bør ikke spises. Men den producerer små frugter sent i vækstsæsonen, der er særligt attraktive for fugle og andet naturligt dyreliv. Denne plantes sande prydværdi kommer fra dens farverige og livlige efterårsløv.

Denne plante når ofte en længde på 18 meter, og bør kun overvejes af gartnere med adgang til rigelig vækstplads. I mange tilfælde har Crimson Glory klatreplanter vist en evne til at undslippe blomstergrænser og sprede sig til nabotræer og strukturer.

Hvordan ogHvornår skal man plante Crimson Glory Vines

Når man skal plante Crimson Glory-vinstokke, er det bedst at overveje karakteristika ved dens vækst. På grund af dens løvfældende natur er det bedste tidspunkt at plante vinstokkene, når planten er i dvale. I de fleste tilfælde er gartnere i stand til at købe bare rod eller hvilende planter i det tidlige forår.

Crimson Glory vinstokke vil trives på et sted, der modtager fuld sol og har fremragende dræning. God luftcirkulation vil også være nøglen, da mange planter har vist modtagelighed for sygdomstryk, såsom meldug. Som nævnt vil beskæring af en Crimson Glory-vin være en stor nødvendighed for at kontrollere planternes størrelse. Avlere går ind for aggressiv beskæring midt på sommeren for at kontrollere deres spredning og for at bevare vinstokkens ønskede form.

Anbefalede: