Bananer splittes på bundtet - Årsager til, at bananer åbner sig

Indholdsfortegnelse:

Bananer splittes på bundtet - Årsager til, at bananer åbner sig
Bananer splittes på bundtet - Årsager til, at bananer åbner sig

Video: Bananer splittes på bundtet - Årsager til, at bananer åbner sig

Video: Bananer splittes på bundtet - Årsager til, at bananer åbner sig
Video: Part 1 - Anne of Avonlea Audiobook by Lucy Maud Montgomery (Chs 01-11) 2024, Kan
Anonim

Banantræer bruges ofte i landskaber på grund af deres store, attraktive løv, men oftere dyrkes de for deres lækre frugt. Hvis du har bananer i din have, dyrker du dem sandsynligvis til både deres dekorative og spiselige formål. Det kræver noget arbejde at dyrke bananer, og alligevel er de modtagelige for deres andel af sygdomme og andre banantræsproblemer. Et sådant problem er bananer med revnet hud. Hvorfor deler bananer sig på flokken? Læs videre for at finde ud af, om bananfrugt revner.

Hjælp, mine bananer er ved at åbne sig

Ingen grund til at gå i panik over, at bananfrugt revner. Blandt alle de mulige banantræproblemer er denne minimal. Hvorfor deler bananer sig på flokken? Årsagen til, at frugten revner, skyldes sandsynligvis høj relativ luftfugtighed på over 90 % kombineret med temperaturer over 70 F. (21 C.). Dette gælder især, hvis bananer efterlades på planten, indtil de er modne.

Bananer skal skæres af planten, når de stadig er grønne for at fremme modningen. Hvis de efterlades på planten, ender du med bananer med revnet hud. Ikke nok med det, men frugten ændrer konsistens, tørrer og bliver bomuldsagtig. Høst bananer, når de er meget faste og meget mørkegrøn.

Når bananerne modnes, bliver skindet lysere grønt til gult. I løbet af denne tid omdannes stivelsen i frugten til sukker. De er klar til at spise, når de er delvist grønne, selvom de fleste venter til de er gule eller endda plettet med brune pletter. Faktisk er bananer, der er ret brune på ydersiden, på toppen af sødme, men de fleste mennesker enten smider dem eller bruger dem til at lave mad med på dette tidspunkt.

Så hvis dine bananer står på træet og åbner sig, har de sandsynligvis stået på for længe og er overmodne. Hvis du har fået dine bananer i supermarkedet, skyldes det sandsynligvis, hvordan de blev behandlet, mens de blev holdt og modnet. Bananer holdes norm alt ved omkring 20 C., når de modnes, men hvis de blev udsat for højere temperaturer, ville frugten modnes hurtigere, hvilket svækkede skindet og forårsager, at skrællen flækker.

Anbefalede: