Sort fredag for gartnere: Sådan tjener du penge på udsalg af sæsonen

Indholdsfortegnelse:

Sort fredag for gartnere: Sådan tjener du penge på udsalg af sæsonen
Sort fredag for gartnere: Sådan tjener du penge på udsalg af sæsonen

Video: Sort fredag for gartnere: Sådan tjener du penge på udsalg af sæsonen

Video: Sort fredag for gartnere: Sådan tjener du penge på udsalg af sæsonen
Video: Black Friday Tips: 6 Ways to Make Sales 2024, Kan
Anonim

Afslutningen på havesæsonen kan være en hård tid for dem af os, der elsker at grave i jorden. Med vinteren lige om hjørnet er der ikke meget tilbage at lave i haven. Det er lidt trist, men det gode ved denne tid af året er Black Friday for gartnere. Nyd udsalget ved slutningen af sæsonen, og skab lager til næste år, mens du sparer penge.

Tilbud uden for sæsonen omfatter planter

Når efterårsbestanden kommer på hylderne – tænk på hårdføre mødre – vil havebutikker og planteskoler begynde at markere sommerlageret. Det betyder, at du har en sidste chance i denne sæson for at få et godt tilbud på en dyrere slags plante til haven, som et nyt træ eller en ny busk. Jo længere du venter, jo lavere bliver priserne, og der er norm alt plads til forhandling.

Selv om det er efterår, er der stadig tid til at få stauder, træer og buske i jorden. Faktisk er efteråret for mange stauder et bedre tidspunkt at plante. Dette giver dem tid til at etablere sig uden stress fra sommersol og varme. Du vil ikke have lang tid til at nyde dem nu, medmindre du planter strengt efterårsblomstrende planter, men de vil være sunde og levende til foråret.

Black FridayTilbud på haveartikler

Slutten på sommeren signalerer mere end blot rabatter på sommerplanter. Dette er også den tid på året, hvor din lokale planteskole vil afmærke de forsyninger og haveredskaber, du ikke har brug for nu, men vil næste år.

Find rabat på poser med gødning, barkflis, pottejord og plantespecialfødevarer. Du kan opbevare dem i garagen eller haveskuret, og de vil være gode næste forår, så længe du ikke lader fugt eller væsner komme i poserne.

Brug slutningen af sæsonens havesalg til at erstatte gammelt værktøj eller til at prøve nyt. Få et nyt par havehandsker til næste år, eller giv dig et rabat på et kanteværktøj eller en beskæringssaks. Med lavere priser nu kan du få varer af høj kvalitet for mindre.

Begræns ikke dine salgsindkøb til den lokale planteskole eller havecenter. Isenkræmmere og byggemarkeder skal rydde plads til juleting, så kig efter rabat på jord, barkflis og værktøj samt havemøbler, krukker og brosten. Store dagligvarebutikker med havecentre er det samme. De vil også rydde ud i sommerhavehylder.

Og glem ikke gartnerne på din juleliste - det er et godt tidspunkt også at finde den perfekte gave til dem!

Anbefalede: