Sikker planter til børn - dyrkning af stueplanter i børns soveværelse

Indholdsfortegnelse:

Sikker planter til børn - dyrkning af stueplanter i børns soveværelse
Sikker planter til børn - dyrkning af stueplanter i børns soveværelse

Video: Sikker planter til børn - dyrkning af stueplanter i børns soveværelse

Video: Sikker planter til børn - dyrkning af stueplanter i børns soveværelse
Video: 10 Pet & Child friendly House plants | Indoor plants | #petfriendlyplants #childfriendlyplants 2024, April
Anonim

At holde stueplanter er en nem og meget effektiv måde at gøre dit hjem til et mere behageligt sted. Stueplanter renser luften, absorberer skadelige partikler og får dig bare til at føle dig bedre ved at være i nærheden. Det samme gælder for at holde stueplanter i børns soveværelser, selvom reglerne er en smule strengere. Fortsæt med at læse for at lære mere om de bedste varianter af børneværelsesplanter.

Valg af stueplanter til børneværelser

Når du vælger stueplanter til børneværelset, er det vigtigt at have et par ting i tankerne. Vigtigst af alt, husk, at dit barn kommer til at tilbringe tid alene og uden opsyn med disse planter, hvilket betyder, at giftige planter er helt ude. Ideelt set spiser dit barn ikke sine planter, men for at fejle på den sikre side vil du være sikker på, at det ikke er et problem.

Nogle andre planter, som kaktusser, kan også være farlige. Ældre børn burde kunne nyde kaktusser (og drage fordel af deres lave vandbehov), men med små børn kan faren ved disse rygsøjler være meget mere besvær, end de er værd.

Gode børneværelsesplanter er dem, der har lave lys- og vandbehov. Du vil have en plante, der kanhåndtere noget forsømmelse. Det er også en god idé at vælge planter, der har en interessant tekstur og kan tåle at blive håndteret. Jo flere sanser dit barn kan engagere sig i deres plante, jo mere interessant vil det virke.

Populære, sikre planter til børn

Nedenfor er nogle planter, der anses for sikre for børn, og som kan placeres på deres værelser:

Slangeplante– Lavt lys- og vandbehov med lange, interessante blade, der kommer i en række mønstre.

Edderkopplante– Lavt lys- og vandbehov. Disse planter sætter små hængende planter ud, som er sjove at se på og let transplanteres til et interessant projekt.

Afrikansk viol– Meget lav vedligeholdelse, disse planter blomstrer pålideligt og har bløde, uklare blade, der er sjove at røre ved.

Aloe vera– Lavt vandbehov. Disse planter er interessante at røre ved og kan virke beroligende på irriteret hud. Sæt dem i et lyst vindue.

Sensitiv plante– En interaktiv plante, som børn vil elske at røre ved.

Venusfluefælde – Kødædende planter er seje, uanset hvor gammel du er. Lidt sværere at passe, disse er bedre til ældre børn.

Anbefalede: