Hvornår skal du plante Bok Choy - Tips til at plante Bok Choy i efteråret eller foråret

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal du plante Bok Choy - Tips til at plante Bok Choy i efteråret eller foråret
Hvornår skal du plante Bok Choy - Tips til at plante Bok Choy i efteråret eller foråret

Video: Hvornår skal du plante Bok Choy - Tips til at plante Bok Choy i efteråret eller foråret

Video: Hvornår skal du plante Bok Choy - Tips til at plante Bok Choy i efteråret eller foråret
Video: いなかの秋ルーティン🍂古代のレシピでチーズ作り/9月の種まき - YouTube 2024, Kan
Anonim

For mig er der ikke noget så lækkert som en hurtig sauté af bok choy i olivenolie og hvidløg afsluttet med nogle peberflager. Måske er det ikke din kop te, men bok choy kan også bruges frisk, stegt eller let dampet og er, som med alt mørkt bladgrønt, fyldt med vitaminer og mineraler. Det er også nemt at dyrke din egen. Hvis du også er fan af det grønne, tænker du måske "Hvornår planter jeg bok choy?". Læs videre for at finde ud af, hvornår du skal plante bok choy og anden information om plantning af bok choy.

Hvornår planter jeg Bok Choy?

Bok choy er en kållignende grøntsag i køligt vejr, der dyrkes for både sine tykke, sprøde hvide bladribber og sine møre, grønne blade. Fordi den trives i køligere temperaturer, er svaret på "Hvornår skal man plante bok choy?" er enten i foråret eller efteråret. Dette giver dig mulighed for at udvide dit friske udbud af grønt gennem det meste af året.

Spring Bok Choy Plantning Time

Fordi bok choy har en tendens til at boltre sig, når sommerens varmere temperaturer kommer, så plant den tidligt på foråret, tæt på datoen for din regions sidste frost. Du kan enten så frø direkte eller transplantere frøplanter.

Bok choy kan dyrkes i haven eller icontainere. For succession forårsbok choy plantning, plant et par frø hver uge til april. På den måde modnes bok choyen ikke på én gang, og du vil have en kontinuerlig forsyning at høste.

Planter Bok Choy om efteråret

Bok choy kan også plantes i sensommeren til det tidlige efterår, når temperaturen er afkølet. Hvis du starter dem i sensommeren, skal du være opmærksom på, at de skal have ekstra pleje. Hold jorden fugtig og giv dem skygge på den varmeste tid på dagen.

Efterårsplantning, afhængigt af dit område, kan finde sted fra juli til august. Hvis du er i et solbeskinnet område, så plant denne afgrøde tættere på efteråret og sørg for at give planterne skygge.

For både bok choy plantet i efteråret eller foråret er den optimale jordtemperatur for direkte sået spiring 4-24 C. (40-75 F.). Jorden skal være veldrænende og rig på organisk materiale. Placér frøene 6-12 tommer (15-30,5 cm.) fra hinanden. Hold sengen fugtig. Bok choy er klar til at høste om 45-60 dage.

Anbefalede: