What Is Mentzelia Blazing Star: Information om Mentzelia Wildflowers

Indholdsfortegnelse:

What Is Mentzelia Blazing Star: Information om Mentzelia Wildflowers
What Is Mentzelia Blazing Star: Information om Mentzelia Wildflowers

Video: What Is Mentzelia Blazing Star: Information om Mentzelia Wildflowers

Video: What Is Mentzelia Blazing Star: Information om Mentzelia Wildflowers
Video: Mentzelia involucrata (silver blazing-star) 2024, Kan
Anonim

Hvad er Mentzelia flammende stjerne? Denne flammende stjerne (ikke at forveksle med Liatris flammende stjerne) er en prangende etårig med duftende, stjerneformede blomster, der åbner sig om aftenen. De satinagtige, sødt duftende blomster vil blomstre rigeligt fra midten af foråret til det tidlige efterår. Læs videre for at få flere oplysninger om flammende stjerneblomster, og hvordan man dyrker dem.

Mentzelia Plant Info

Mentzelia-vildeblomster (Mentzelia lindleyi) vokser i åbne, solrige områder, primært sagebrush-steppe, bjergbørste og tørre, stenede områder i flere vestlige stater. Brændende stjerneplanter findes øst for Cascade-bjergene i blandt andet Oregon og Washington, og i Californien, Arizona og New Mexico. Denne seje, tilpasningsdygtige plante vokser i USDA plantehårdhedszoner 3 til 10.

Blazing star plante er også kendt som stickleaf, et velfortjent kaldenavn for de modhager med stængelhår, der ikke gør ondt, men klæber til sokker, bukser og ærmer som lim. Mentzelia flammende stjerne er yderst attraktiv for vigtige bestøvere såsom hjemmehørende bier og sommerfugle.

Growing Mentzelia Flowers

Blammende stjerneplanter er næsten umulige at dyrke ved deling på grund af plantens ultralange pælerødder. Hvis du vilprøv din hånd med at dyrke Mentzelia vilde blomster, frø giver den bedste chance for succes. Hvis du har adgang til en sund stand af Mentzelia vilde blomster, kan du høste et par frø. Sørg dog for ikke at trampe jorden rundt om planterne, og høst aldrig mere, end du har brug for. Sørg for heller ikke at høste frø fra beskyttede områder. Endnu bedre, køb flammende stjernefrø fra et drivhus eller planteskole, der er specialiseret i hjemmehørende planter eller vilde blomster.

Strø frøene udendørs i løs, sandet eller stenet jord, så snart vejret bliver varmere om foråret. Dæk frøene med et meget tyndt lag jord, og hold derefter jorden konstant fugtig, indtil frøene spirer. Fortynd planterne til en afstand på 15 til 18 tommer (38-46 cm.), når frøplanterne er 5-8 cm høje.

Når flammende stjerneplanter er etableret, tåler de tør jord, ekstrem varme og dårlig jord. Den nyder dog godt af regelmæssig vanding i blomstringssæsonen.

For at få en langvarig udstilling, skal du klippe blomsterne ned til ca. 2 tommer (5 cm.) efter den første blomstring. Mentzelia vilde blomster er enårige, så gem et par frø sent i blomstringssæsonen til plantning næste år. Men hvis du er heldig, kan planten selvså.

Anbefalede: