Islandvalmueplante: Tips til dyrkning af islandske valmuer

Indholdsfortegnelse:

Islandvalmueplante: Tips til dyrkning af islandske valmuer
Islandvalmueplante: Tips til dyrkning af islandske valmuer

Video: Islandvalmueplante: Tips til dyrkning af islandske valmuer

Video: Islandvalmueplante: Tips til dyrkning af islandske valmuer
Video: How to Grow Icelandic Poppies for the First Time - Cut Flower Garden 2024, Kan
Anonim

Planten af islandsvalmue (Papaver nudicaule) giver prangende blomster sidst på foråret og tidligt på sommeren. At dyrke islandske valmuer i forårsbedet er en fantastisk måde at tilføje sart løv og langtidsholdbare blomster til området. Når den er plantet på det rigtige sted, blomstrer den islandske valmueplante fra maj til juli.

Islandvalmueblomster tiltrækker fugle, sommerfugle og bier. Blomsterne af den islandske valmueplante er norm alt orange og når 2 fod (60 cm.) i højden og har samme udbredelse. Farverne hvid, gul og rød er tilgængelige i mere end 80 varianter af den islandske valmueblomst, og det samme gælder forskellige højder.

Bliv ikke afskrækket fra at plante denne smukke, letplejede blomst af frygt for, at den er ulovlig. Opiumsvalmuen (Papaver somniferum) er den eneste, der er forbudt at dyrke i de fleste områder.

Sådan dyrker man en islandsk valmue

Plant frø af den islandske valmueplante om efteråret. Frø direkte ind i blomsterbedet, der vil være det permanente sted for den islandske valmueblomst, da planterne ikke transplanterer godt. Hvis du ønsker at starte frø indendørs, skal du bruge biologisk nedbrydelige kopper, der kan plantes direkte i bedet.

Der er ingen grund til at dække frøene; den islandske valmueplante har brug for lys for at spireom foråret. Marker området, hvis det er nødvendigt, så du ikke forveksler forårsløvet med ukrudt.

Dræk den islandske valmueblomst i et område med fuld sol. Jorden til den islandske valmueplante skal være let og veldrænet.

Iceland Poppy Care

Islandvalmuepleje omfatter engangsfodring om foråret med en gødning til generelle formål. Anden pleje af islandsk valmue involverer deadheading af brugte blomster, så flere af de kopformede blomster dukker op.

Du bør også vande sjældent i perioder med begrænset nedbør.

Nu hvor du har lært at dyrke en islandsk valmue, skal du sørge for at plante nogle frø om efteråret i et solrigt område, på samme tid som du planter blomsterløg. Plant dem i masser for prangende blomster. Den islandske valmueblomst er en fantastisk ledsager til andre forårsblomstrende planter.

Anbefalede: