Florida Thatch Palm Care: Dyrkning af Florida Thatch Palms

Indholdsfortegnelse:

Florida Thatch Palm Care: Dyrkning af Florida Thatch Palms
Florida Thatch Palm Care: Dyrkning af Florida Thatch Palms

Video: Florida Thatch Palm Care: Dyrkning af Florida Thatch Palms

Video: Florida Thatch Palm Care: Dyrkning af Florida Thatch Palms
Video: Florida Thatch Palm is very underutilized 2024, April
Anonim

Florida er kendt for sine mange varianter af palmer, men her er en, du måske ikke har hørt om: Florida stråpalmetræer (Thrinax radiata). Dette langlivede træ er hjemmehørende i regionen og er et vidunderligt accenteksemplar i en lille have.

At dyrke Florida stråpalmer er ikke svært i det rigtige klima. Hvis disse træer interesserer dig, kan du læse videre for flere fakta om Florida stråtækte palmer og oplysninger om deres kulturelle krav.

Florida Thatch Palm Facts

Florida stråtækte palmer er også kendt som silketop stråpalmer. De vokser ikke i grupper, men er stort set solitære og vokser som individuelle eksemplarer. De er hjemmehørende i de tropiske områder i Florida såvel som Caribien. Men de er i øjeblikket på listen over udryddelsestruede.

Disse palmer vokser kun én stamme. Bladene er palmede, med grønne toppe og gulgrøn farve på undersiden af bladene. Bladspidserne falder mærkbart. Se efter bladskeder, der deler sig i bunden, og små, hvide frugter på stilke.

Growing Florida Thatch Palms

Plud ikke at dyrke stråpalmer fra Florida, medmindre du bor i et sart område. De trives kun i de varmeste regioner, såsom U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszone 10 og 11. Træer kan blive 10 meter høje, men bliver ofte kortere idyrkning. De vifteformede blade kan blive 1 m brede.

I naturen vokser de ved kysten på pukler og berme. Men de dyrkes også som havetræer eller plantes langs gader eller i midterstriber. Byforurening ser ikke ud til at påvirke deres vækst, og de er meget tolerante over for s alt.

Florida Thatch Palm Care

Forudsat at du bor i et passende område til at dyrke Florida stråpalmer, vil du opdage, at de kun behøver minimal opmærksomhed, når de er modne. Palmerne foretrækker et fuldt solområde og har brug for mindst flere timers direkte sol om dagen. Jo mere skygge, jo langsommere vokser de.

Disse palmer foretrækker også kalkholdig jord, der er fugtig om sommeren og tørrere om vinteren. Når den er etableret, kan denne palme holde sig godt fast under tropiske stormvinde og er meget tørketolerant. Bemærk, at selvom den tåler havsprøjt, trives den ikke, når den er gennemblødt i brakvand.

Anbefalede: