Growing Orange Frugt - Typer af orangefarvet frugt

Indholdsfortegnelse:

Growing Orange Frugt - Typer af orangefarvet frugt
Growing Orange Frugt - Typer af orangefarvet frugt

Video: Growing Orange Frugt - Typer af orangefarvet frugt

Video: Growing Orange Frugt - Typer af orangefarvet frugt
Video: How to Grow an Orange Tree from Seed | creative explained 2024, Kan
Anonim

Hvis du elsker de solrige nuancer af orange, så vil du måske prøve at dyrke orange frugt. Orangefarvet frugt er ikke begrænset til citrusappelsinen; der er masser af andre orangefarvede frugtsorter, som hver især har et sundt slag.

Hvorfor skal du dyrke appelsinfrugt?

Plantepigmenterne, der farver orange frugtsorter, kaldes carotenoider. Disse samme orangefarvede frugter indeholder beta-caroten, som i kroppen omdannes til vitamin A. Vitamin A spiller en stor rolle i at hjælpe med at bevare synet og sunde slimhinder. Det fremkalder også cellevækst og fremmer et sundt immunsystem.

Orange frugtsorter

Når vi diskuterer orangefarvet frugt, er den primære kandidat selvfølgelig appelsinen, men der er masser af andre orangefarvede citrusfrugter, der vil give din krop et sundt løft: mandariner, satsumas, kumquats, tangelo, clementiner og mandariner f.eks.

Men orangefarvede frugtmuligheder stopper ikke ved citrusfrugter. Andre frugter, der er orange, omfatter persimmoner, abrikoser, ferskner, nektariner, cantaloupe, mango og papaya.

Yderligere orangefarvet frugt er måske ikke så indlysende, da de norm alt klassificeres som grøntsager, men i virkeligheden er frugter. Botanisk set indeholder frugt frø og udvikler sig frablomster af en plante, mens grøntsager kvantificeres som værende en plantes rødder, stængler eller blade.

Så i den retning, botanisk set, er al squash frugt, hvilket gør græskar, vintersquash (såsom kabocha og agern), orange tomater og ja, selv orange peberfrugter betragtes som orangefarvet frugt.

Anbefalede: