Green Peace Lily Blooms: Hvorfor bliver Peace Lily Flowers grønne

Indholdsfortegnelse:

Green Peace Lily Blooms: Hvorfor bliver Peace Lily Flowers grønne
Green Peace Lily Blooms: Hvorfor bliver Peace Lily Flowers grønne

Video: Green Peace Lily Blooms: Hvorfor bliver Peace Lily Flowers grønne

Video: Green Peace Lily Blooms: Hvorfor bliver Peace Lily Flowers grønne
Video: Part 1 - Anne of Green Gables Audiobook by Lucy Maud Montgomery (Chs 01-10) 2024, Marts
Anonim

Fredslilje er en tropisk plante populær som stueplante i koldere klimaer. Det er let at vokse og tilgivende for omsorgssvigt. Løvet er attraktivt, men planten producerer også smukke hvide blomster. Hvis dine fredsliljeblomster er grønne, er kontrasten ikke så slående. Der er et par mulige årsager til dette fænomen.

Hvorfor bliver Peace Lily-blomster grønne?

Det, du måske betragter som en blomst på fredsliljen, er faktisk en spade. En spade er et modificeret blad eller dækblad, der omgiver de små blomster. Den naturlige cyklus af spaden på en fredslilje er at udvikle sig med en grønlig farve, blive klar hvid og derefter blive grøn igen, efterhånden som blomsterne falmer og i sidste ende bliver brune.

Sandsynligvis er dine grønne fredsliljeblomstringer simpelthen en del af processen. Men en anden grund til, at de kan være mere grønne end hvide, er overfodring. Fredslilje har lavt gødningsbehov, så at give for meget kan forårsage problemer, herunder mindre slående blomster. En anden vækstbetingelse, der kan bidrage til den grønne farve, er stærkt lys.

Sådan forhindrer du grønne blomster på fredsliljer

Fordi den grønne nuance er naturlig i visse faser af fredliljeblomstens levetid, er det ikke muligt helt at undgå grønne blomster. Du kan dog tage skridt til at sikre dinplanten producerer flere blomster, der er sunde og lyse hvide:

  • Gød kun let og et par gange om året. Brug en stueplante gødning, men halver styrken. Påfør under aktiv vækst og når blomster blomstrer. At reducere gødningen, når du ser en grøn blomst, løser ikke problemet med det samme, men det burde føre til hvidere blomster næste gang.
  • Sørg for, at din fredslilje ikke får for meget lys. Dette er en skygge-elskende tropisk plante. For meget sol kan udløse fotosyntese i spaderne. Et sted i huset med indirekte lys er bedst.
  • Vand din fredslilje regelmæssigt, men sørg for, at dræningen er tilstrækkelig. Planten er sundest med fugtig, men ikke fugtig jord.
  • Din fredslilje skal ikke have lov til at blive for kold, men undgå også at stille den ved siden af en radiator eller udluftning. Den tørre luft fra indendørs opvarmning eller fra kold træk kan skade planten.

Anbefalede: