What Is A Cat Claw Plant: How To Care For Cat Claw Cactus

Indholdsfortegnelse:

What Is A Cat Claw Plant: How To Care For Cat Claw Cactus
What Is A Cat Claw Plant: How To Care For Cat Claw Cactus

Video: What Is A Cat Claw Plant: How To Care For Cat Claw Cactus

Video: What Is A Cat Claw Plant: How To Care For Cat Claw Cactus
Video: HOW I CARE MY "CAT'S CLAW SUCCULENT" TO KEEP THEM HEALTHY HERE ON LOWLAND! 2024, Kan
Anonim

Den spektakulære kattekloplante (Glandulicactus uncinatus syn. Ancistrocactus uncinatus) er en sukkulent hjemmehørende i Texas og Mexico. Kaktussen har adskillige andre beskrivende navne, som alle synes at henvise til de formidable rygsøjler, der er født på den buttede, runde krop. Den mest tilgængelige metode til dyrkning af kattekaktusser er ved frø, da planten ikke er bredt markedsført.

Som de fleste kaktusser er pleje af kattekaktus minimal og anbefales stærkt til begyndere gartnere.

About the Cat Claw Plant

En indfødt i Chihuahua-ørkenen, katteklo-kaktus er nært beslægtet med den voldsomme Ferocactus, men slægten er i øjeblikket Glandulicactus. Kaktussen er blevet misklassificeret adskillige gange og endte til sidst med et navn, der stammer fra det græske ord for 'fiskekrog.' Blandt de farverige navne for denne lille kaktus er fiskekrogskaktus, brunblomstret pindsvin, tyrkisk hovedkaktus og Texas pindsvin.

Når planten er moden, er den kun omkring 15 cm høj og kan være rund eller let aflang. Den har ingen stilke, men er dækket af de lange røde, krogede hovedrygge og perifere rygsøjler af beige, der er meget kortere. Plantens hud er blågrøn og ujævn med store tuberkler. Om foråret producerer modne kaktusser tragtformede blomster i en rusten rød til rødbrun. Hver 3-tommer blomst (7,6 cm.)udvikler sig til en tyk, rød frugt.

Tips om dyrkning af kattekaktusser

Som nævnt er pleje af kattekaktus ganske simpel. Det eneste planten egentlig har brug for er masser af solskin og gruset, næringsfattig jord. Sandjord, der er godt drænende, er også et godt medium.

Minimumstemperaturen er 25 grader F. (-4 C.), men hvis den er lavere, vil den lille plante blive dræbt. Hvis beholderen dyrkes, skal du bruge en ret dyb potte til at rumme det omfattende rodsystem. I det vilde vil kattekaktus vokse i klippesp alter, hvor der er lidt næring, og området er tørt.

Cat Claw Cactus Care

Da der ikke er nogen grene eller blade, er beskæring ikke nødvendig. Containerplanter bør modtage fortyndet kaktusfoder om foråret.

Hold planten blot fugtig at røre ved. Lad det tørre mellem vanding og stil ikke beholdere i en underkop, hvor vandet kan samle sig og rådne rødderne. Reducer vanding til det halve i den hvilende sæson.

Dette er en langsomt voksende plante, så tålmodighed er nødvendig, hvis du ønsker at se blomster og frugt. Dyrk kattekaktus i en beholder udenfor om foråret og sommeren, og tag den indendørs til vinteren.

Anbefalede: