Ukonventionelle juletræer – Pynt et anderledes juletræ

Indholdsfortegnelse:

Ukonventionelle juletræer – Pynt et anderledes juletræ
Ukonventionelle juletræer – Pynt et anderledes juletræ

Video: Ukonventionelle juletræer – Pynt et anderledes juletræ

Video: Ukonventionelle juletræer – Pynt et anderledes juletræ
Video: Суп на Всю Семью из Огромной Рыбьей ГОЛОВЫ! БОРЩ в КАЗАНЕ! 2024, April
Anonim

De fleste elsker julens traditioner, men nogle af os kan lide at sætte vores eget twist på dekorationer. For eksempel skal du ikke bruge gran eller gran til træet i år. Det kan være kreativt og sjovt at bruge forskellige planter til juletræer.

Er du klar til at prøve ukonventionelle juletræer? Læs videre for vores bud på de bedste juletræs alternativer.

usædvanlige juletræer

Klar, klar, lad os vade ind i usædvanligt juletræsterritorium ved at tænke på et træ bygget af sukkulenter. Du kan sikkert finde en til salg online, og du er godt i gang. Hvis du er en saftig fan, er dette et gør-det-selv-projekt, der kan appellere til dig. Alt du behøver for at komme i gang er en kegle af hønsenet, noget spagnummos og masser af små sukkulenter eller saftige stiklinger.

Udblød mosen i vand, og stop den derefter i trådkeglen. Tag en saftig stikling ad gangen og kil den ind i det tætpakkede mos. Sæt den på plads med en grønnål. Når du har nok grønt, så gå i gang med at dekorere dit saftige træ.

Alternativt kan du bare bruge en opretstående pottesukkulent, som en jadeplante eller aloe, og hæng den med julepynt. Når ferien er slut, kan dine sukkulenter gå i haven.

Et anderledes juletræ

Hvis du aldrig har haft en Norfolk Island-fyr, dutror måske, at dette lille træ er en slægtning til de gammeldags fyrre-, gran- eller granjuletræer. Med sine grønne symmetriske grene ligner den også en. Alligevel er træet, på trods af dets almindelige navn, slet ikke en fyrretræ.

Det er en tropisk plante fra sydhavet, hvilket betyder, at den i modsætning til en rigtig fyr er en fantastisk stueplante, så længe du tilbyder den fugt. I naturen vokser disse træer til kæmper, men i en container forbliver de en brugbar størrelse i mange år.

Du kan dekorere din Norfolk Island-fyr til jul med lette ornamenter og streamers. Læg dog ikke noget tungt på grenene, da de ikke er så stærke som dem på mere typiske juletræer.

Andre juletræs alternativer

For dem, der gerne vil have virkelig usædvanlige juletræer, har vi et par flere ideer. Hvad med at dekorere en magnoliaplante? Magnolier er ikke nåletræer, men de er stedsegrønne. Køb en lille beholdermagnolia i december, og vælg småbladede kultivarer som "Lille perle" eller "Bamse". Disse magnoliaer laver elegante juletræs alternativer i december og kan plantes i baghaven, når det sjove er overstået.

Holly-træer fungerer også godt som ukonventionelle juletræer. Disse anses allerede for passende planter til jul – fa la la la la og alt det der. For at bruge dem som alternative juletræer skal du bare købe en containerplante i god tid til ferien. Med de blanke grønne blade og røde bær vil et kristtorn "træ" bringe øjeblikkelig jubel til din ferie. Bagefter kan det lysne haven op.

Anbefalede: