Yellow Wax Bells Plant Info: Lær om Yellow Wax Bell Flower Care

Indholdsfortegnelse:

Yellow Wax Bells Plant Info: Lær om Yellow Wax Bell Flower Care
Yellow Wax Bells Plant Info: Lær om Yellow Wax Bell Flower Care

Video: Yellow Wax Bells Plant Info: Lær om Yellow Wax Bell Flower Care

Video: Yellow Wax Bells Plant Info: Lær om Yellow Wax Bell Flower Care
Video: Pruning Pepper Plants 101: Is It Even Necessary? 2024, April
Anonim

De fleste gartnere holder øje med planter og blomster til de mørkere havehjørner, og gule voksklokkeplanter (Kirengeshoma palmata) er gode til den korte skyggeliste. Løvet er stort og dramatisk, og de gule voksklokkeblomster hænger i sarte nikkende blomster.

Hvad er gule voksklokker? Disse er usædvanlige planter og ret uforglemmelige. Hvis du gerne vil have mere information om disse interessante prydplanter, så læs videre. Vi giver også tips om dyrkning af gule voksklokker.

Hvad er gule voksklokker?

Den gule voksklokkeplante er en unik skønhed. Dens mørkegrønne blade ligner store ahornblade, dybt fligede og større end din hånd. De gule voksklokkeblomster er små og hængende, hængende i fine gule klaser.

Showet stopper ikke der. Denne smukke busk byder også på fascinerende, tre-benede frøkapsler, der udvikler sig fra blomsterne om efteråret. Det er en spændende tilføjelse til skovhaven.

Growing Yellow Wax Bells

Gule voksklokkeplanter er flerårige planter, der trives i USDA-plantehårdhedszonerne 5 til 9. De kan vokse i sol eller delvis til fuld skygge, men hvor som helst du planter dem, har de brug for kunstvanding. Gule voksklokkeblomster vokser bedst, når du holder deres jord konstant fugtig. Det er skadeligt at lade demtørre ud mellem vanding.

Før du begynder at dyrke gule voksklokker, skal du finde det ideelle havested til dem. Det er vigtigt at bemærke, at buskene kan blive mellem 3 og 4 fod (1-2 m.) høje. Plant dem ca. 1 m fra hinanden.

Hvor kan man bruge gule voksklokkeplanter i landskabet? Disse planter har opretstående lilla stængler, men er lidt buskede og kan fint bruges i et område med masseplantning. De fungerer meget godt som en af funktionerne i en skovhave. Det er dog også muligt at bruge en enkelt plante som et usædvanligt eksemplar.

Glem heller ikke, at gule voksklokkeplanter er fantastiske over alt, hvor du har brug for skyggeplanter. Deres lyse blomster lyser op i et skyggefuldt hjørne, og de fungerer også meget godt i en skyggefuld kant.

Anbefalede: