Halloween-blomster og -planter: Grow Your Own Halloween Centerpiece

Indholdsfortegnelse:

Halloween-blomster og -planter: Grow Your Own Halloween Centerpiece
Halloween-blomster og -planter: Grow Your Own Halloween Centerpiece

Video: Halloween-blomster og -planter: Grow Your Own Halloween Centerpiece

Video: Halloween-blomster og -planter: Grow Your Own Halloween Centerpiece
Video: Paper Filler Flowers for Halloween Arrangement | Cut on Cricut 2024, Kan
Anonim

Halloween er ikke længere kun for børn. Voksne såvel som unge sætter pris på feriens mærkelige og vidunderligt uhyggelige karakter og organiserer sammenkomster med udklædte venner.

Hvis du holder en fest eller en siddende middag til ferien, kan du overveje at bruge Halloween-blomster og -planter som bordpynt. Selvfølgelig er græskarret Halloweens rockstjerne, så det vil være med i de fleste halloween-centrepieces til borde, men der er masser af andre kreative muligheder. Læs videre for at få flere oplysninger.

Halloween-bordplanter

Alle ved, at Halloween-farver er græskarorange og mørke som nattesorte, men du behøver ikke nødvendigvis at vælge Halloween-blomster og -planter i disse farver til bordpynt. Hvis du inkluderer et græskar i displayet, er du allerede på rette vej.

En fed idé er at bruge et græskar som en vase til at vise blomster fra din have. Det betyder, at hvis du har en grøntsagshave, kan du dyrke dit eget Halloween-center, fra vase til blomster.

Der er et trick til at lave disse typer halloween-centrepieces til borde. Du skal udhule græskarene og derefter bruge plastikbeholdereinde for at holde vand til blomsterne. Du kan selvfølgelig altid bruge butikskøbte plastikgræskar, hvis det er nødvendigt, uden plastikfor.

Hvis du vil bruge planter til halloween-centrepieces, har du masser af passende typer at vælge imellem. Sukkulenter fungerer godt som Halloween-bordplanter, og mange af dem vokser naturligt i mærkelige former og stumpe størrelser, perfekt til placering i udhulede græskar.

Orange blomster er naturlige som planter til halloween-centre. Dette inkluderer orange asiatiske liljer, stedmoderblomster eller tulipaner. For noget sjovt, dyrk dit eget halloween-centerpiece ved at plante et par lommebogsplanter i potte (Calceolaria crenatiflora). Disse enårige planter er fantastiske Halloween-bordplanter med deres poseformede blomster i rødt, gult eller orange, nogle plettet med prikker.

Halloween-centerstykker til borde

Du kan bruge alt, der blomstrer i din have, som Halloween-blomster og -planter, hvis du vælger en vase eller beholder med ferietema. Udhulede græskar og græskar er fantastiske, men det er kun begyndelsen.

Hvorfor ikke købe et plastikkranie og bruge det som en vase? Eller brug en sort heksekedel. Du kan også tilføje et helt plastikskelet til bordet eller uhyggelige stearinlys blandt blomsterudstillingerne.

Anbefalede: