Stativ til stueplanter: Sådan bruges et indendørs plantestativ effektivt

Indholdsfortegnelse:

Stativ til stueplanter: Sådan bruges et indendørs plantestativ effektivt
Stativ til stueplanter: Sådan bruges et indendørs plantestativ effektivt

Video: Stativ til stueplanter: Sådan bruges et indendørs plantestativ effektivt

Video: Stativ til stueplanter: Sådan bruges et indendørs plantestativ effektivt
Video: Tiered plant stand #plants #decor #interiordesign 2024, Kan
Anonim

Valg af plantestativer til indendørs brug kan være en meget sjov aktivitet, da der er mange kreative måder at vise indendørs planter på. Hvad er et stueplantestativ? Det er simpelthen en hvilken som helst genstand, som du kan bruge til at vise din stueplante og hæve den fra hvilken overflade den sidder på. Der er mange typer af stande til stueplanter, så lad os tage et kig på forskellige muligheder.

Idéer til indendørs plantestande

Der er mange forskellige typer materialer, som plantestandene er konstrueret af – forskellige typer træ, smedejern, pulverlakeret metal, bambus og endda flet. Himlen er grænsen!

Lad os tage et kig på nogle kreative typer plantestativer, og hvordan man bruger et indendørs plantestativ. Vælg dem, der passer godt til indretningen af dit hjem. Her er nogle kreative idéer til stueplantestande:

  • Brug et plantestativ til at hæve planter bag sofaer eller i hjørnet af rummet. Dette er især effektivt, hvis du ikke har en stor stueplante. At hæve en prøveplante vil gøre mere af et statement.
  • Hvis du har en plantestand i flere niveauer, er en god tommelfingerregel for at vise planter på en æstetisk tiltalende måde følgende: Placer de større planter påde nederste hylder og reserver den øverste hylde til de mindste planter og også til efterfølgende planter, så de har plads til at vokse.
  • Hvis du vil have et plantestativ i et rum, der ikke har noget eller nok naturligt lys, skal du vælge et plantestativ, der har indbygget vækstlys.
  • Brug en gammel fodskammel, eller endda en gammel barstol, som plantestativ til en enkelt plante.
  • Genbrug en gammel stol som plantestativ. Fjern sædet og find en gryde, der passer i det rum, hvor sædet var. Du kan male stolen efter din smag eller lade den være mere rustik.
  • Med genopblussen af moderne stil fra midten af århundredet er der nogle smukke slanke og moderne plantekasser tilgængelige med enkle træbunde, der har fire ben og en keramisk krukke, der passer i midten.
  • Brug en A-rammestige eller endda en skrå stige til kreativt at vise dine stueplanter.

Der er virkelig ingen mangel på indendørs plantestandsideer. Mulighederne er uendelige!

Anbefalede: