Arctic Supreme Peaches – How To Grow An Arctic Supreme White Peach Tree

Indholdsfortegnelse:

Arctic Supreme Peaches – How To Grow An Arctic Supreme White Peach Tree
Arctic Supreme Peaches – How To Grow An Arctic Supreme White Peach Tree

Video: Arctic Supreme Peaches – How To Grow An Arctic Supreme White Peach Tree

Video: Arctic Supreme Peaches – How To Grow An Arctic Supreme White Peach Tree
Video: My 1st Amazing White Peach! 2024, September
Anonim

Et ferskentræ er et godt valg til at dyrke frugt i zone 5 til 9. Ferskentræer producerer skygge, forårsblomster og selvfølgelig lækker sommerfrugt. Hvis du leder efter noget lidt anderledes, måske en anden sort til at fungere som bestøver, så prøv Arctic Supreme hvid fersken.

Hvad er Arctic Supreme Peaches?

Fersken kan have kød, der er gult eller hvidt, og Arctic Supreme har sidstnævnte. Denne hvidkødede fersken har rød og gul hud, en fast tekstur og en smag, der er både sød og syrlig. Faktisk har smagen af denne ferskensort vundet den et par priser i blindtest.

Arctic Supreme-træet er selvfrugtbart, så du behøver ikke en anden ferskensort til bestøvning, men at have en i nærheden vil øge frugtudbyttet. Træet producerer en overflod af lyserøde blomster midt på foråret, og fersknerne er modne og klar til at høste allerede i slutningen af juli eller gennem efteråret, afhængigt af din placering og klima.

For den perfekte fersken til at spise er Arctic Supreme svær at slå. Den er saftig, sød, syrlig og fast og opnår topsmag inden for et par dage efter plukning. Hvis du ikke kan spise dine ferskner så hurtigt, kan du detkonserver dem ved at lave syltetøj eller konserves eller ved at konservere eller fryse dem.

At dyrke et Arctic Supreme Peach Tree

Størrelsen på træet, du får, afhænger af grundstammen. Arctic Supreme kommer ofte på en semi-dværg grundstamme, hvilket betyder, at du skal bruge plads til, at dit træ kan vokse 12 til 15 fod (3,6 til 4,5 m.) op og på tværs. Citation er en almindelig halvdværg grundstamme for denne sort. Den har en vis modstandsdygtighed over for rodknoldematoder og tolerance over for våd jord.

Dit nye ferskentræ har brug for plads nok til at vokse på et sted, der får fuld sol og med jord, der dræner godt. Du kan få en vis fugttolerance gennem grundstammen, men dit Arctic Supreme ferskentræ vil ikke tolerere tørke. Vand det godt gennem den første vækstsæson og derefter efter behov i de efterfølgende år.

Dette træ skal også beskæres årligt, mere i de første par år, mens du former det. Beskær hver hvilesæson for at fremme sund vækst og for at udtynde grene og holde en god luftstrøm mellem dem.

Begynd at tjekke dit træ fra midten til sensommeren for velsmagende modne ferskner, og nyd høsten.

Anbefalede: