Hvad er Kaufmanniana-tulipaner – Lær om Kaufmanniana-tulipanplanter

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Kaufmanniana-tulipaner – Lær om Kaufmanniana-tulipanplanter
Hvad er Kaufmanniana-tulipaner – Lær om Kaufmanniana-tulipanplanter

Video: Hvad er Kaufmanniana-tulipaner – Lær om Kaufmanniana-tulipanplanter

Video: Hvad er Kaufmanniana-tulipaner – Lær om Kaufmanniana-tulipanplanter
Video: Tulipomania, The Golden Age | The History of Tulips 2024, Kan
Anonim

Hvad er Kaufmanniana-tulipaner? Kaufmanniana-tulipaner, også kendt som åkande-tulipaner, er prangende, karakteristiske tulipaner med korte stængler og enorme blomster. Kaufman-tulipanblomster vender tilbage hvert år og ser fantastiske ud i naturlige omgivelser med krokus og påskeliljer. Den følgende artikel giver flere oplysninger om Kaufmanniana-planter, herunder tips om dyrkning af Kaufmanniana-tulipanplanter.

Kaufmanniana Plant Info

Kaufmanniana-tulipanplanter er hjemmehørende i Turkistan, hvor de vokser vildt. De blev introduceret til Europa i 1877. I dag er Kaufman tulipanblomster tilgængelige i næsten alle farver undtagen ægte blå, inklusive blændende nuancer af rosa, gylden gul, pink, violet, orange og rød. Blomsternes interiør er flerfarvet.

Som alle forårsløg ser Kaufmanniana bedst ud, når den plantes i grupper på mindst fem eller ti. Disse tidligt blomstrende tulipaner er især bemærkelsesværdige, når de plantes i kombination med andre blomstrende løg.

Åkande tulipaner er velegnede til dyrkning i USDA plantehårdhedszoner 3 til 7. I varmere klimaer kan Kaufmanniana tulipanplanter dyrkes som enårige.

Pleje af Kaufmanniana åkande-tulipaner

Som de fleste tulipanløg burde de væreplantet om efteråret, omkring oktober eller november. Plant Kaufmanniana tulipanløg i rig, fugtig, veldrænet jord og fuldt sollys.

Grav lidt kompost og universalgødning for at få løgene godt i gang.

Fordel 2 eller 3 tommer (5-8 cm.) barkflis over planteområdet for at bevare fugt og stabil vækst af ukrudt.

Vand dybt efter plantning, da åkande-tulipaner har brug for fugt for at udløse vækst. Derefter må du ikke vande, medmindre vejret er varmt og tørt. Tulipanløg rådner i fugtig jord.

Fod Kaufmanniana-tulipaner hvert forår ved at bruge en universalgødning eller en håndfuld knoglemel.

Fjern blomsterstængler umiddelbart efter blomstring, men fjern ikke løv, før det dør ned og bliver gul.

Anbefalede: