What Is A Buttercup Watermelon: Tips til dyrkning af Buttercup Watermelon - Havearbejde Know How

Indholdsfortegnelse:

What Is A Buttercup Watermelon: Tips til dyrkning af Buttercup Watermelon - Havearbejde Know How
What Is A Buttercup Watermelon: Tips til dyrkning af Buttercup Watermelon - Havearbejde Know How

Video: What Is A Buttercup Watermelon: Tips til dyrkning af Buttercup Watermelon - Havearbejde Know How

Video: What Is A Buttercup Watermelon: Tips til dyrkning af Buttercup Watermelon - Havearbejde Know How
Video: The Best Winter Squash Varieties to Grow 2024, April
Anonim

For mange mennesker er vandmelon DEN tørstslukkende frugt på en varm sommerdag. Intet slukker en udtørret krop som en stor skive kold, rubinrød melon, der drypper af saft, undtagen måske en kile kold, gul smørblomst vandmelon. Hvad er en Buttercup vandmelon? Hvis du er interesseret i at lære om dyrkning af Yellow Buttercup-vandmeloner, så læs videre for at finde ud af om Yellow Buttercup-vandmelonpleje og anden interessant information om Yellow Buttercup-vandmelon.

Hvad er en Buttercup Watermelon?

Som navnet antyder, er kødet af den gule smørblomst vandmelon citrongul, mens sværen er en mellemgrøn tone stribet med tynde grønne linjer. Denne sort af vandmelon producerer rund frugt, der vejer mellem 14 og 16 pund (6-7 kg.) hver. Kødet er sprødt og ekstremt sødt.

Yellow Buttercup vandmelon er en frøfri melon hybridiseret af Dr. Warren Barham og introduceret i 1999. Melonen i denne varme sæson kan dyrkes i USDA zone 4 og varmere og har brug for en bestøver, såsom Side Kick eller Accomplice, begge dele hvoraf blomstrer tidligt og uafbrudt. Planlæg en bestøver for hver tre frøfri gule ranunkler plantet.

Sådan dyrker du en gulSmørblomstmelon

Når du dyrker Yellow Buttercup-vandmeloner, skal du planlægge at så frø om foråret i et område med fuld sol i frugtbar, veldrænet jord. Så frøene til en dybde på 1 tomme (2,5 cm.) og med en afstand på ca. 8 til 10 fod (2-3 m.) fra hinanden.

Frø bør spire inden for 4 til 14 dage, forudsat at jordtemperaturen er 65 til 70 grader F. (18-21 C.).

Yellow Buttercup Watermelon Care

Yellow Buttercup meloner har brug for konstant fugt, indtil frugten er omtrent på størrelse med en tennisbold. Derefter skal du reducere vandingen og kun vande, når jorden føles tør, når du trykker pegefingeren ned i den. En uge før frugten er moden og klar til at høste, skal du stoppe helt med at vande. Dette vil tillade sukkerarterne i kødet at kondensere og skabe endnu sødere meloner.

Vandmeloner ikke over hovedet, da dette kan forårsage bladsygdom; kun vand i bunden af planten omkring rodsystemet.

Smørblomstmeloner er klar til at høste 90 dage efter såning. Høst gule ranunkelmeloner, når sværen er kedelig grøn stribet med mørkegrønne striber. Giv melonen et godt dunk. Du bør høre et kedeligt dun, hvilket betyder, at melonen er klar til at høste.

Yellow Buttercup-vandmeloner kan opbevares i op til tre uger på et køligt, mørkt sted.

Anbefalede: