At dyrke japansk ahorn i zone 7 - Sådan plejes japansk ahorn i zone 7

Indholdsfortegnelse:

At dyrke japansk ahorn i zone 7 - Sådan plejes japansk ahorn i zone 7
At dyrke japansk ahorn i zone 7 - Sådan plejes japansk ahorn i zone 7

Video: At dyrke japansk ahorn i zone 7 - Sådan plejes japansk ahorn i zone 7

Video: At dyrke japansk ahorn i zone 7 - Sådan plejes japansk ahorn i zone 7
Video: 7 Bonsai Questions in 7 Minutes Challenge 2024, April
Anonim

Japanske ahorntræer er fantastiske tilføjelser til landskabet. Med blændende efterårsløv og attraktivt sommerløv, der matcher, er disse træer altid værd at have rundt. De er dog noget af en investering. På grund af dette er det vigtigt at sikre sig, at du har det rigtige træ til dit miljø. Fortsæt med at læse for at lære mere om dyrkning af japanske ahorn i zone 7-haver, og hvordan du vælger zone 7 japanske ahornsorter.

At dyrke japansk ahorn i zone 7

Som regel er japanske ahorntræer hårdføre i zone 5 til 9. Ikke alle kan tolerere minimumstemperaturer i zone 5, men stort set alle kan overleve en zone 7 vinter. Det betyder, at dine muligheder, når du vælger zone 7 japanske ahorn, er praktisk t alt ubegrænsede…så længe du planter dem i jorden.

Fordi de er så prangende, og nogle sorter forbliver meget små, er japanske ahorn populære containertræer. Fordi rødder plantet i en beholder er adskilt fra den kolde vinterluft med kun et tyndt stykke plastik (eller andet materiale), er det vigtigt at vælge en sort, der kan tåle meget koldere temperaturer.

Hvis du planlægger at overvintre noget udendørs i en container, skal dubør vælge en plante, der er klassificeret til to hele hårdførhedszoner koldere. Det betyder, at zone 7 japanske ahorn i beholdere bør være hårdføre ned til zone 5. Heldigvis dækker dette mange varianter.

Gode japanske ahorntræer til zone 7

Denne liste er på ingen måde udtømmende, men her er et par gode japanske ahorntræer til zone 7:

“Waterfall” – En sort af japansk ahorn, der forbliver grøn hele sommeren, men bryder ud i orange nuancer om efteråret. Hårdfør i zone 5-9.

“Sumi nagashi” – Dette træ har dybrøde til lilla blade hele sommeren. Om efteråret bryder de ud i en endnu lysere rød nuance. Hårdfør i zone 5-8.

“Bloodgood” – Kun hårdfør til zone 6, så anbefales ikke til containere i zone 7, men vil klare sig godt i jorden. Dette træ har røde blade hele sommeren og endnu rødere blade om efteråret.

“Crimson Queen” – Hardy i zone 5-8. Dette træ har dybt lilla sommerløv, der bliver lyserødt om efteråret.

“Wolff” – En sent spirende sort, der har dybt lilla blade om sommeren og strålende røde blade om efteråret. Hårdfør i zone 5-8.

Anbefalede: