What is Desert Hyacinth: Information om ørkenhyacintdyrkningskrav

Indholdsfortegnelse:

What is Desert Hyacinth: Information om ørkenhyacintdyrkningskrav
What is Desert Hyacinth: Information om ørkenhyacintdyrkningskrav

Video: What is Desert Hyacinth: Information om ørkenhyacintdyrkningskrav

Video: What is Desert Hyacinth: Information om ørkenhyacintdyrkningskrav
Video: Desert hyacinths: an obscure solution to a global problem? 2024, Kan
Anonim

Hvad er ørkenhyacint? Også kendt som ræveræddike, ørkenhyacint (Cistanche tubulosa) er en fascinerende ørkenplante, der producerer høje, pyramideformede pigge af blændende gule blomster i forårsmånederne. Hvad gør ørkenhyacintplanter så interessante? Ørkenhyacintplanter formår at overleve under ekstremt straffende forhold ved at snylte andre ørkenplanter. Læs videre for at få flere oplysninger om ørkenhyacint.

Desert Hyacinth Growing Info

Ørkenhyacint trives i klimaer, der modtager så lidt som 8 tommer (20 cm.) vand om året, norm alt i vintermånederne. Jord er norm alt sandet og s alt i naturen. Fordi ørkenhyacint ikke er i stand til at syntetisere klorofyl, viser planten ingen grønne dele, og blomsten strækker sig fra en enkelt, hvidlig stilk.

Planten overlever ved at suge vand og næringsstoffer fra s altbusk og andre ørkenplanter via en tynd rod, der strækker sig fra en underjordisk knold. Roden kan strække sig til andre planter flere fod (eller meter) væk.

Ørkenhyacint findes i mange af verdens ørkener, herunder Negev-ørkenen i Israel, Taklamakan-ørkenen i det nordvestlige Kina, Den Arabiske Golfkyst og den tørreregioner i Pakistan, Rajasthan og Punjab.

Traditionelt er planten blevet brugt til at behandle en række tilstande, herunder kontusion, lav fertilitet, nedsat sexlyst, forstoppelse, forhøjet blodtryk, hukommelsesproblemer og træthed. Det tørres ofte til et pulver og blandes med kamelmælk.

Ørkenhyacint er en sjælden og truet art, men medmindre du kan give de ideelle vækstbetingelser, er dyrkning af ørkenhyacint i en hjemmehave ekstremt vanskelig.

Anbefalede: