Valg af buske med tørketolerance - tørketolerante buske til zone 7

Indholdsfortegnelse:

Valg af buske med tørketolerance - tørketolerante buske til zone 7
Valg af buske med tørketolerance - tørketolerante buske til zone 7

Video: Valg af buske med tørketolerance - tørketolerante buske til zone 7

Video: Valg af buske med tørketolerance - tørketolerante buske til zone 7
Video: Guide til valg af buske - Plantorama 2024, Kan
Anonim

Hvis du bor i USDA plantehårdhedszone 7 og søger buske med tørketolerance, er du heldig. Du vil finde mere end et par tørketolerante buske til zone 7 tilgængelige i handelen. For forslag til zone 7 tørketolerante buske til din have eller baghave, læs videre.

Buske til tørre klimaer

Vejret virker mindre forudsigeligt hver dag, og det er umuligt for nogen at sige med sikkerhed, om næste år vil bringe regn eller tørke til zone 7-regioner. Hvis dit område tidligere har lidt af tørke, giver det mening at fylde din have med buske til tørt klima.

Glem dog ikke, at du bliver nødt til at plukke buske med tørketolerance, som vil trives under de forhold, din have giver. Overvej om plantepladserne er i sol eller skygge, er udsat for eller beskyttet mod vind, og hvilken type jord der er til rådighed.

Husk også, at tørketolerante buske til zone 7 udvikler evnen til at modstå tørke over tid, efterhånden som de etablerer sig. Nytransplanterede buske er ikke umiddelbart tørketolerante og vil have brug for kunstvanding i mindst den første vækstsæson.

Zone 7 tørketolerante buske

Indzone 7, de laveste vintertemperaturer i gennemsnit mellem 0 grader og 10 grader Fahrenheit (-18 til -12 C.). Mange stedsegrønne buske med tørketolerance trives under disse vækstbetingelser, herunder stedsegrønne blomstrende buske som rosmarin og salvie. Hvis du vil have zone 7 tørketolerante buske, der er stedsegrønne, så overvej blanke abelia med sine skinnende grønne blade og skummende blomster. Den bliver 2 m høj.

Alternativt er buksbom en fremragende, tæt busk til kanter og kanter. De fleste typer enebær klarer sig også godt i denne zone og håndterer tørke med lethed.

For højere stedsegrønne buske til tørt klima, tag et kig på Aucuba japonica. Du får lyse bær på hun-aububaer, hvis en han er plantet i nærheden. Aucubaer foretrækker skygge og bliver 3 m høje.

Flaskebørste er også zone 7 tørketolerante buske, der bliver 3 meter høje. Buskene har brug for en solrig placering for at producere de røde blomster, der ligner lidt børster, der bruges til at rense flasker.

Løvfældende buske er dem, der mister deres planter om efteråret. En af de mest populære tørketolerante buske til zone 7 er sommerfuglebusken. Dens livlige blomsterpanik bringer virkelig sommerfugle til din have.

En anden af de bedste løvfældende buske til tørt klima er beautyberry, en flerårig busk, der bliver 6 fod (2 m.) høj. Busken byder på lyse forårsblomster efterfulgt af efterårsbær. Denne busk er også modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme.

For duft, gå med lilla buske. De kan blive ret store og kræver minimum seks timer om dagenaf sollys.

Anbefalede: