Attraktive bark på træer - Lær om prydtræer med interessant bark

Indholdsfortegnelse:

Attraktive bark på træer - Lær om prydtræer med interessant bark
Attraktive bark på træer - Lær om prydtræer med interessant bark

Video: Attraktive bark på træer - Lær om prydtræer med interessant bark

Video: Attraktive bark på træer - Lær om prydtræer med interessant bark
Video: Identify 11 Trees By the Bark (Easy Tips) 2024, Kan
Anonim

Prydtræer handler ikke kun om løv. Nogle gange er barken et show i sig selv, og en der kan være særlig velkommen om vinteren, når blomster og blade er forsvundet. Fortsæt med at læse for at lære mere om nogle af de bedste prydtræer med interessant bark.

Valg af træer med prangende bark

Her er nogle almindelige sorter at vælge imellem til prydbark på træer.

River Birch – Et træ, der vokser meget godt på bredden af vandløb, det kan også tjene som et eksemplar på en græsplæne eller have. Dens bark skaller væk i papiragtige ark for at afsløre en slående farvekontrast med barken nedenunder.

Chilean Myrtle – Et relativt lille træ på 6 til 15 fod (2 til 4,5 m.) højt, det har glat, rødbrun bark, der skræller smukt efterhånden som det ældes.

Coral Bark Maple – Et træ med slående røde grene og stængler. Den bliver faktisk mere imponerende rød i koldt vejr. Efterhånden som grenene ældes, får de en mørkere grøn farve, men nye stængler vil altid være lyse røde.

Crape Myrtle – Endnu en myrte, dennes bark skrælles væk i tynde lag, hvilket skaber en glat, men smukt plettet effekt.

Strawberry Tree – Itdyrker faktisk ikke jordbær, men dens bark er en smuk rød, der skrælles væk i stykker, hvilket skaber et meget tekstureret, flerfarvet look.

Rødkvist Kornel – Ligesom navnet antyder, er dette lille træs grene knaldrøde. Deres farve bliver endnu lysere i koldt vejr.

Stribet ahorn – Et mellemstort træ med grøn bark og lange, hvide, lodrette striber. Dens lyse gule løv om efteråret forstærker kun effekten.

Lacebark Fyr – Et højt, spredt træ med naturligt flagende bark, der giver et broget mønster af grønne, lyserøde og grå pasteller, især på stammen.

Lacebark Elm – Plettet grøn, grå, orange og brun afskallet bark dækker stammen af dette store skyggetræ. Som en bonus er den modstandsdygtig over for hollandsk elmesygdom.

Anbøg – Et smukt skyggetræ med slående efterårsløv, dets bark er naturligt senet og ser ud som bøjede muskler.

Anbefalede: