What Is A Red Buckeye Tree - Guide to Red Buckeye Tree Care

Indholdsfortegnelse:

What Is A Red Buckeye Tree - Guide to Red Buckeye Tree Care
What Is A Red Buckeye Tree - Guide to Red Buckeye Tree Care

Video: What Is A Red Buckeye Tree - Guide to Red Buckeye Tree Care

Video: What Is A Red Buckeye Tree - Guide to Red Buckeye Tree Care
Video: Science in Seconds: Red Buckeye Tree 2024, April
Anonim

Røde buckeye-træer er relativt nemme at passe, mellemstore træer eller buske, der producerer prangende røde blomster om foråret. De er et godt valg til store, nemme dekorationer langs kanter. Fortsæt med at læse for at lære mere om pleje af røde buckeye træer og rød buckeye træ vækst.

Red Buckeye Tree Growth

Hvad er et rødt buckeye-træ? Røde buckeye træer (Aesculus pavia) er nordamerikanske indfødte fra det sydlige Missouri. De vokser i USDA-zoner 4 til 8. I flere uger om foråret producerer træerne lyse røde panik af rørformede blomster. Blomsterne har ingen rigtig duft, men de er slående i farven og meget attraktive for kolibrier.

Når blomsterne falmer, erstattes de af tørre, runde, orange frugter. Disse frugter er giftige for både dyr og mennesker. Husk dette, når du vælger et plantested. Træerne producerer meget frugt, og når det falder, kan det være generende at rydde op og være en reel fare for kæledyr og børn.

Røde bukketræer er løvfældende, men deres blade er ikke prangende om efteråret. De skifter næsten ikke farve og falder relativt tidligt.

Red Buckeye Tree Care

At plante et rødt buckeye-træ er relativt nemt. Træernekan dyrkes med stor succes fra frø og bør blomstre inden for tre år.

Vækst af røde buckeye-træer er bedst i rig jord, der er veldrænet, men fugtig. Træerne klarer ikke tørke godt.

De vil vokse i både skygge og sol, men de forbliver mindre og fylder ikke så pænt i skyggen. I sol har træerne en tendens til at vokse mellem 15 og 20 fod i højden, selvom de nogle gange når helt op til 35 fod.

Anbefalede: