Flagermusblomstinfo: Sådan dyrkes flagermusblomstplanter

Indholdsfortegnelse:

Flagermusblomstinfo: Sådan dyrkes flagermusblomstplanter
Flagermusblomstinfo: Sådan dyrkes flagermusblomstplanter

Video: Flagermusblomstinfo: Sådan dyrkes flagermusblomstplanter

Video: Flagermusblomstinfo: Sådan dyrkes flagermusblomstplanter
Video: Growing the Black Bat Flower (Tacca chantrieri) 2024, April
Anonim

At dyrke Tacca-flagermusblomster er en fantastisk måde at få en usædvanlig blomst eller nyhedsplante på, både indendørs og udendørs. Information om flagermusblomst indikerer, at planten faktisk er en orkidé. Dem i varme områder kan lære at dyrke den smukke og unikke flagermusblomst udendørs. I mere sæsonbestemte områder siger flagermusblomstinformationen, at planten og flæseblomsten vokser kraftigt indendørs, når den er tilfreds med forholdene.

Information om flagermusblomster

Flagermusblomsten (Tacca chantieri) er en eksotisk plante med blomster, der efterligner en flagermus under flugten, dyb lilla med pjuskede vinger og lange, hængende filamenter. Indendørs og udenfor i semitropiske klimaer kan dukke op om foråret og vare til det tidlige efterår. Store, attraktive blade omgiver blomstringen.

At dyrke flagermusblomster kræver lidt ekstra pleje af flagermusblomst, men blomster af denne usædvanlige specialplante gør den ekstra pleje af flagermusblomst umagen værd. Et interessant tip fundet i flagermusblomstinfo er, at store planter norm alt har en større succesrate end mindre.

Sådan dyrker man flagermusblomst

Flagermusblomstinformation varierer alt efter, hvor meget kulde denne plante kan tåle. En kilde siger, at den ikke bør udsættes for temperaturer under 55 grader F. (13 C.), mens en anden siger, at den kan klare temperaturerned til midten af 30'erne (2 C.). Sørg for at holde din flagermusblomst væk fra kolde temperaturer og væk fra solen. Når du dyrker denne plante udenfor, plant den i skyggen.

Pleje af flagermusblomst indendørs vil også omfatte en skyggefuld placering og årlig ompotning af den hurtigt voksende plante. Denne plante kan ikke lide at være rodbundet. Pot op, indtil du når en 10 eller 12 tommer (25-31 cm.) potte; derefter trimme rødderne og vende tilbage til samme størrelse potte, hvis det ønskes.

Veldrænet jord er et must, når man dyrker Tacca-flagermusblomster og bør forblive let fugtig på en konstant basis. Jorden skal være let og holde på fugten, men må aldrig blive fugtig. Prøv at lave din egen potteblanding ved at tilføje perlit og vermiculit til en god tørvebaseret jord. Planter, der vokser udendørs, har godt af sand i jorden, bare ikke for meget.

Flagermusblomst info siger, at planten skal have lov til at tørre ud under dvale. Husk dette, når du sørger for flagermusblomstpleje i hviletiden, om efteråret og vinteren. I varmere områder oplever flagermusblomster angiveligt ikke en hvileperiode.

Gød månedligt eller hver sjette uge med en almindelig stueplantemad og af og til med en syreforstærkende planteføde, som den du bruger til dine azaleaer.

Nu hvor du har lært at dyrke en flagermusblomst, kan du prøve at dyrke din egen for at se, om du har den grønne tommelfinger til denne plante. Du vil sandsynligvis få en masse kommentarer og spørgsmål om denne usædvanlige, blomstrende plante.

Anbefalede: