Pachira Money Tree - Lær at passe pengetræplanter

Indholdsfortegnelse:

Pachira Money Tree - Lær at passe pengetræplanter
Pachira Money Tree - Lær at passe pengetræplanter

Video: Pachira Money Tree - Lær at passe pengetræplanter

Video: Pachira Money Tree - Lær at passe pengetræplanter
Video: How to Care For a Money Tree 2024, Kan
Anonim

Pachira aquatica er en almindeligt forekommende stueplante kaldet et pengetræ. Planten er også kendt som Malabar-kastanje eller Saba-nød. Pengetræplanter har ofte deres slanke stammer flettet sammen og er en mulighed for lav vedligeholdelse til kunstigt oplyste områder. Pleje af pengetræplanter er let og baseret på nogle få specifikke forhold. Lad os lære mere om, hvordan man passer pengetræstueplanter.

Pachira Money Tree

Pengetræplanter er hjemmehørende fra Mexico til det nordlige Sydamerika. Træerne kan blive op til 60 fod (18 m.) i deres oprindelige levesteder, men er mere almindeligt små, pottede prydeksemplarer. Planten har slanke grønne stængler toppet med palmeblade.

I deres hjemlige region producerer pengetræplanter frugter, der er ovale grønne bælge opdelt i fem kamre indeni. Frøene i frugten svulmer, indtil bælgen brister. Ristede nødder smager lidt som kastanjer og kan males til mel.

Planterne har fået deres navn, fordi Feng Shui-praksisen mener, at det vil bringe held til ejeren af denne sjove lille plante.

Growing a Money Tree Houseplant

USDA zone 10 og 11 er velegnet til dyrkning af en pengetræstueplante. I koldere egne bør du kun dyrke denne plante indendørs, da den ikke tages i betragtningkold hårdfør.

Pachira-pengetræet er en perfekt tilføjelse til det indre landskab og giver en tropisk følelse. Hvis du vil have det sjovt, så prøv at starte dit eget Pachira-pengetræ fra frø eller fra stiklinger.

Disse planter har det bedst, når de er i fuld sol til delvis skygge. De bedste temperaturer er 60 til 65 F. (16-18 C.). Plant træet i tørvemos med noget grynet sand.

Sådan passer man på pengetræet

Disse planter kan lide et moderat fugtigt rum og dyb, men sjælden vanding. Vand planterne, indtil vandet løber fra drænhullerne, og lad dem derefter tørre ud mellem vanding.

Hvis dit hjem er på den tørre side, kan du øge luftfugtigheden ved at placere gryden på en underkop fyldt med småsten. Hold underkoppen fyldt med vand, og fordampningen vil øge fugtigheden i området.

Husk at gøde hver anden uge som en del af god pleje af træplanter. Brug flydende plantefoder fortyndet til det halve. Stop gødningen om vinteren.

Pachira-planten skal sjældent beskæres, men som en del af din årlige pleje skal du fjerne alt beskadiget eller dødt plantemateriale. Planten skal plantes om hvert andet år i en ren tørveblanding. Prøv ikke at flytte planten meget rundt. Pengetræplanter kan ikke lide at blive flyttet og reagerer ved at tabe deres blade. Hold dem også væk fra trækfulde områder. Flyt dit Pachira-pengetræ udenfor om sommeren til et område med plettet lys, men glem ikke at flytte det ind igen inden efteråret.

Anbefalede: