Grapefrugtproblemer - Årsager til ingen grapefrugt på et træ

Indholdsfortegnelse:

Grapefrugtproblemer - Årsager til ingen grapefrugt på et træ
Grapefrugtproblemer - Årsager til ingen grapefrugt på et træ

Video: Grapefrugtproblemer - Årsager til ingen grapefrugt på et træ

Video: Grapefrugtproblemer - Årsager til ingen grapefrugt på et træ
Video: Why Are You Not Growing Grapes!?! 2024, Kan
Anonim

Det er skuffende for husgartneren at tålmodigt passe et frugttræ, der ikke bærer frugt. Du kan opleve, at du ikke har nogen grapefrugt på et træ, som du har vandet og beskåret i flere år. Grapefrugtproblemer er almindelige, og det er nogle gange svært at få grapefrugt på træer. Grapefrugttræoplysninger indikerer, at der er flere områder at stille spørgsmålstegn ved, hvis du undrer dig over: "Hvorfor bærer mit grapefrugttræ ikke frugt?"

Hvorfor bærer mit grapefrugttræ ikke frugt?

Er træet modent nok til at bære frugt? Du har muligvis startet træet fra et frø eller en spire, der udviklede sig på en grapefrugt, du købte i butikken. Grapefrugttræ info siger, at frø-dyrkede træer muligvis ikke er modne nok til at få grapefrugter på træer i 25 år. Grapefrugt på et træ udvikles ikke før træet når en vis højde. Årlig beskæring for at få form er anden natur for den dedikerede gartner, men det kan være grunden til, at der ikke er grapefrugt på et træ.

Hvor meget sollys får grapefrugttræet? Træer vil vokse og ser ud til at blomstre i et skyggefuldt miljø, men uden mindst otte timers daglig sol vil du ikke få grapefrugter på træer. Måske skyldes dine grapefrugtproblemer med produktionen, at træet er plantet i enskyggefuldt område. Hvis træet er for stort til at flytte, kan du overveje at klippe eller fjerne de omkringliggende træer, der skygger for grapefrugttræet.

Har du befrugtet grapefrugttræet? At dyrke grapefrugt på et træ udvikler sig bedst med regelmæssig befrugtning, hver fjerde til sjette uge. Begynd befrugtningen for at få grapefrugter på træerne i februar og fortsæt til august.

Har dit grapefrugttræ oplevet en frysning eller temperaturer under 28 grader F. (-2 C.)? Du får ikke grapefrugter på træer, hvis blomstringen er blevet beskadiget af kolde temperaturer. Blomsterne ser måske ikke beskadigede ud, men den lille pistill i midten af blomstringen er det sted, hvor frugten produceres. Hvis du tror, det er grunden til, at du ikke får grapefrugt på et træ, skal du dække træet eller bringe det indendørs, hvis det er muligt, næste gang, at temperaturerne forventes at falde så lavt.

Hvis du ikke er villig til at vente på, at grapefrugt vokser på et frødyrket træ, så tjek med din lokale planteskole og køb et grapefrugttræ, der er blevet podet på en kompatibel grundstamme. Du får frugt hurtigere – sandsynligvis inden for et år eller to vil du have grapefrugt på et træ.

Nu hvor du kender årsagerne til, "Hvorfor bærer mit grapefrugttræ ikke frugt", vil du være bedre rustet til at håndtere situationen, så du næste år kan få grapefrugt på træer i overflod.

Anbefalede: