Naturprojekter at gøre hjemme – børneaktiviteter til efteråret

Indholdsfortegnelse:

Naturprojekter at gøre hjemme – børneaktiviteter til efteråret
Naturprojekter at gøre hjemme – børneaktiviteter til efteråret

Video: Naturprojekter at gøre hjemme – børneaktiviteter til efteråret

Video: Naturprojekter at gøre hjemme – børneaktiviteter til efteråret
Video: 5 Amazing Fall Crafts with Leaves | Kids Crafts 2024, April
Anonim

Covid-19 har ændret alt for familier rundt om i verden, og mange børn vender ikke tilbage til skolen til efteråret, i hvert fald på fuld tid. En måde at holde børn beskæftiget og lære er at involvere dem i efterårets naturaktiviteter og naturprojekter, som de kan lave derhjemme.

Naturhåndværk til børn

Du vil sikkert finde masser af inspiration til børnehaveprojekter i din egen baghave, eller du vil måske tage dine børn med på en soci alt distanceret naturvandring rundt i dit nabolag eller lokale park.

Her er tre fantasifulde børneaktiviteter til efteråret:

Sjov med terrarier

Terrarier er sjove projekter for børn i alle aldre. En quart eller en gallon krukke fungerer godt, eller du kan bruge en gammel guldfiskskål eller et akvarium. Læg et lag grus eller småsten på bunden af beholderen, og dæk derefter med et tyndt lag aktivt kul.

Top kullet med et tyndt lag spagnummos og tilsæt mindst to eller tre tommer potteblanding. Sphagnummos er ikke en nødvendighed, men det absorberer overskydende fugt og forhindrer potteblandingen i at blande sig med trækul og sten.

På dette tidspunkt er du klar til at plante små planter fra din have, eller du kan købe billige starterplanter i et havecenter. Dug planterne med en sprayflaske og gentag hver gang jorden erføles tørt, norm alt hver anden uge.

gammeldags æblepomander

Æblepomander er fantastisk naturhåndværk til børn, og duften er fantastisk. Start med et glat, fast æble, måske et høstet fra haven, med stilken påsat. Sørg for at have masser af nelliker, som norm alt er mere økonomiske, hvis du køber dem i løs vægt.

Resten er let, bare hjælp dine børn med at stikke nelliker i æblet. Hvis yngre børn har brug for lidt hjælp, skal du bare lave et starthul med en tandstikker, bambusspyd eller en stor nål, så lad dem klare resten. Du kan eventuelt arrangere nelliker i designs, men pomanderen holder længere, hvis nellikeren er tæt på hinanden og dækker hele æblet.

Bind et bånd eller et stykke snor til stilken. Hvis du vil, kan du sikre knuden med en dråbe varm lim. Hæng pomanderen på et køligt, tørt sted. Bemærk: Gammeldags pomanders kan også laves med appelsiner, limefrugter eller citroner.

Wands for Wizards and Fairies

Hjælp dine børn med at finde en interessant pind, eller klip en robust gren til en længde på omkring 12 til 14 tommer (30-35 cm). Skab et håndtag ved at vikle en snøre eller lædersnøre rundt om den nederste del af pinden og fastgør den derefter med håndværkslim eller en varm limpistol.

Dekorer tryllestaven efter din smag. For eksempel kan du male pinden med håndværksmaling eller lade den være naturlig, men det er bedst at pille enhver ru bark af. Lim på frø, stilke, fjer, bittesmå fyrrekogler, muslingeskaller, frøstilke eller hvad der ellers falder i din smag.

Anbefalede: