Plantekunst til voksne: Bliv inspireret med plantekunstideer

Indholdsfortegnelse:

Plantekunst til voksne: Bliv inspireret med plantekunstideer
Plantekunst til voksne: Bliv inspireret med plantekunstideer

Video: Plantekunst til voksne: Bliv inspireret med plantekunstideer

Video: Plantekunst til voksne: Bliv inspireret med plantekunstideer
Video: Gorgeous And Stylish Wooden Plants Stands Home Decorations Ideas 2023 2024, Kan
Anonim

At bruge planter til kunst er et koncept, der har eksisteret siden primitiv tid. Plantekunst til voksne er et mere moderne twist på ideen og kan nemt omfatte planter, du allerede dyrker. Hvis du leder efter nogle ideer til at komme i gang, kan du læse videre for at få flere oplysninger.

Plant Crafting Ideas

Nogle ideer til at lave planter er mere indlysende, såsom at lave koste af kostemajs og plante selvtørrende stråblomster til kranse. Kalebasser er blevet brugt til at lave alt fra øser til fuglehuse. Bruger du dog gulerødder til haveplantehåndværk? Hvad med solsikker?

Mange planter egner sig godt til at farve stof og lave maling. Gulerødder, rødbeder, skind fra dine løg og blåbær er blot nogle få spiselige ting, der kan bruges til maling og andet haveplantehåndværk.

At lave dit eget papir af brugte tomatstængler og andre materialer er vidunderligt til at bruge planter til kunst. Endnu bedre, lav note- eller lykønskningskort og mal dem med dine have-grøntsagsbaserede akvareller.

Trykning af blomster og blade til haveplantehåndværk, som de nævnte notekort, er noget, mange af os gjorde først som børn. Der er forskellige teknikker tilbevarelse af blomster og blade, så du kan begynde at bruge planter til kunst og samtidig have det sjovt. Fortsæt, vær et barn igen.

Planlægning af dine haver til kunst

Når du planlægger dine haver til kunst, behøver du måske kun at skifte nogle få blomstersorter eller overveje at plante de rødbeder, som ingen har lyst til at spise. Bare husk, hvilke dele af planterne du skal bruge til dine projekter, og dit havearbejde bliver så meget sjovere.

At bruge dine haver til kunst giver dig ikke kun nærende mad og smukke blomster, det kan også nære din sjæl på en måde, som kun at skabe og nyde kunst kan gøre. Ja, havearbejde er lige blevet endnu bedre.

Anbefalede: