Southwestern Succulent Planting Guide – Hvornår skal man plante sukkulenter i sydvest

Indholdsfortegnelse:

Southwestern Succulent Planting Guide – Hvornår skal man plante sukkulenter i sydvest
Southwestern Succulent Planting Guide – Hvornår skal man plante sukkulenter i sydvest

Video: Southwestern Succulent Planting Guide – Hvornår skal man plante sukkulenter i sydvest

Video: Southwestern Succulent Planting Guide – Hvornår skal man plante sukkulenter i sydvest
Video: HOW TO GROW HUGE SUCCULENTS - From Beginner to Master | 9 Years Living with Succulents 2024, April
Anonim

At dyrke sukkulenter i det sydvestlige USA burde være let, da det er de forhold, der mest ligner deres oprindelige forhold. Imidlertid er sukkulenter blevet hybridiseret og ændret så meget, at det er sandsynligt, at de ville blive tvunget til at tilpasse sig igen til selv deres oprindelige habitat. Det er nogle gange svært at sætte en bestemt plantedato med de svingende vejrmønstre, vi har oplevet i de senere år. Nogle få retningslinjer gælder, og vi bør bruge disse, når vi planter en sydvestlig saftig have.

Sydvestlige sukkulenter i haven

Den sydvestlige del har en bred vifte af temperaturer og nedbør. Husk, at selvom sukkulenter er lav vedligeholdelse, er der stadig grænser for, hvornår de vil vokse. Plantetiden for sukkulenter i ørkenen og for dem i Colorado-bjergene er forskellig. Jordtemperaturer har stor betydning for, hvornår man skal plante sukkulenter i sydvest.

Som i andre områder rummer en jordtemperatur på 45 grader F. (7 C.) mange sukkulente planter i sydvest. Men når det kombineres med sne eller regn (eller fugt på nogen måde), kan det blive dødeligt for unge sukkulenter, der ikke er etableret i en dyb, hurtigdrænende jord.

Når frostgrader ikke længere er en faktor, norm alt i slutningen af vinteren til det tidlige forår, er det tid til at få sydvestlige sukkulenter i jorden. Dette giver tid til et godt rodsystem at udvikle sig, før sommervarmen bliver et problem. Når det er muligt, plant sukkulenter i et område med morgensol, så du ikke behøver at yde beskyttelse mod skadelige eftermiddagsstråler om sommeren. Vælg en regnfri tid til at plante i ændret jord, og lad være med at vande i mindst en uge.

De fleste oplysninger om plantning af sukkulenter i sydvest indikerer sen vinter og forårsplantning er bedst i de fleste områder af Californien, Arizona, New Mexico og andre stater i sydvest. Dem i mere nordlige stater, såsom Utah og Colorado, kan have brug for en ekstra uge eller to, før jorden opvarmes og temperaturerne samarbejder. Sent efterår og tidlig vinter er også passende plantetider, når der dyrkes sukkulenter i sydvest, men ikke i sommerens varme.

Hop i gang med dine beplantninger ved at dyrke dem i beholdere, indtil de udendørs betingelser er de rette til at plante i jorden. Dette giver mulighed for udvikling af et sundt rodsystem før plantning i den udendørs have. Du kan også vælge at dyrke dine sukkulenter i beholdere, hvor de kan overvintres indeni.

Anbefalede: