Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia: Lær om Griffonia Simplicifolia-planter

Indholdsfortegnelse:

Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia: Lær om Griffonia Simplicifolia-planter
Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia: Lær om Griffonia Simplicifolia-planter

Video: Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia: Lær om Griffonia Simplicifolia-planter

Video: Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia: Lær om Griffonia Simplicifolia-planter
Video: Griffonia simplicifolia (African black bean) - 60 seconds of knowledge 2024, Kan
Anonim

Griffonia simplicifolia er ikke bare et smukt ansigt. Faktisk vil mange påstå, at den klatrende stedsegrønne busk slet ikke er så smuk. Hvad er Griffonia simplicifolia, og hvorfor kan folk lide denne plante? Læs videre for at få svar på disse spørgsmål og masser af andre Griffonia simplicifolia-oplysninger.

Hvad er Griffonia Simplicifolia?

Griffonia simplicifolia-planter tager mildest t alt ikke pusten fra dig. Når du ser på den store klatreplante, længes du måske ikke efter at have nogen i din have. Disse planter kommer fra det tropiske Vestafrika og har kraftige stængler. De vokser til en højde af 10 fod (3 m.) høje og klatrer understøtninger med deres korte træagtige ranker.

Griffonia-planter producerer grønne blomster og senere sorte frøbælge. Så hvad er det ved plantens attraktion?

Hvad gør Griffonia Simplicifolia?

Hvis du vil vide, hvorfor folk leder efter denne vin, så glem dens udseende. I stedet må du spørge: hvad gør Griffonia simplicifolia for at få folk til at søge efter det? Den har mange anvendelsesmuligheder, både som en drik og som medicin.

Oprindelige mennesker i Vestafrika bruger bladene fra disse planter til palmevin, og dens saft kan bruges som en drik. Lige så vigtigt er det, at planterne bruges medicinsk på mange forskellige måder.

Ifølge Griffonia simplicifolia oplysninger kan bladsaften, der tjener som en drik, også indtages for at hjælpe med nyreproblemer. Saften dryppes også i betændte øjne for at give lindring. Pasta lavet af blade hjælper med at hele forbrændinger.

Hakket bark bruges til syfilitiske sår. Mens stilke og blade kan laves til pasta til behandling af forstoppelse og sår. Griffonnia simplicifolia-oplysninger fortæller os også, at pasta også hjælper med rådne tænder.

Den store kommercielle værdi af planterne kommer fra dens frø. De er en vigtig kilde til 5-HTP, en serotonin-precursor, der anvendes i vid udstrækning i behandlingen af depression og fibromyalgi. Der er en stor international efterspørgsel efter frøene som følge heraf.

Kan du dyrke Griffonia Simplicifolia?

Afrikanere samler frøene fra Griffonia simplicifolia-planter fra naturen. Dette bringer planterne i fare, da dyrkning er vanskelig. Kan du dyrke Griffonia simplicifolia? Ikke særlig let. Ifølge de fleste Griffonia-oplysninger er det meget vanskeligt at formere frø af denne plante.

Selvom planterne i sig selv er seje og tilpasningsdygtige, trives frøplanterne bare ikke. Der er endnu ikke fundet systemer til at dyrke denne plante i en have eller lignende omgivelser.

Anbefalede: