Oplysninger om terrassekniv – Lær hvordan du bruger en terrassekniv i gården

Indholdsfortegnelse:

Oplysninger om terrassekniv – Lær hvordan du bruger en terrassekniv i gården
Oplysninger om terrassekniv – Lær hvordan du bruger en terrassekniv i gården

Video: Oplysninger om terrassekniv – Lær hvordan du bruger en terrassekniv i gården

Video: Oplysninger om terrassekniv – Lær hvordan du bruger en terrassekniv i gården
Video: A mini lesson about the Utility Knife, its parts and pieces - Trades Training Video Series 2024, Kan
Anonim

Lige når du tror, du har alle de haveredskaber, der er derude, hører du nogen tale om en terrassekniv. Hvad er en terrassekniv? Det er et værktøj, der er specielt velegnet til at luge ud i de smalle områder mellem brosten i terrassen. Hvis du ikke vidste, at der var et værktøj specielt lavet til denne opgave, er du klar til en godbid. Læs videre for at få flere oplysninger om terrassekniven.

Hvad er en terrassekniv?

Du har uden tvivl lagt mærke til græsset og ukrudtet, der vokser mellem stenene eller brostenene, der udgør din baggård. Men du har måske ikke været klar over, at der er et værktøj specielt til at luge dette område. Det kaldes en terrassekniv. Denne hårde kniv, ofte en med et blad formet som et "L", kan bruges til at rense mellemrummet mellem terrassebrosten.

Terrasseudlæggere er kilet ret tæt sammen, men på en eller anden måde finder græs og ukrudtsfrø altid vej ind i mellemrummene mellem dem. Når frøene bliver til planter, er de svære at løsne på grund af den smalle afstand. En terrassekniv, også kaldet en terrasseukrudtsmaskine, gør tricket.

Ukrudtsmaskiner til terrasse gør det nemmere at få græsset ud mellem brolæggerne. Du kan også bruge dem til at fjerne små sten og småstenfanget i rummet. De er praktiske værktøjer til at grave og skære rødder, ukrudt og andre uønskede genstande ud, der er kilet der.

Ifølge terrasseknivens oplysninger kan du finde kortskaftede og langskaftede terrasseukrudtsmaskiner. Begge kan være nyttige.

  • Knive med kort skaft kan ligne kraftige, kortbladede knive, eller de kan have knive, der er bøjet i en 90-graders vinkel. Disse bøjede klinger har en knivside og en krogside, sidstnævnte bruges til rengøring af skrå kanter.
  • Du kan også købe en terrassekniv med et langt skaft. Disse ligner lidt golfkøller, men "hovedet" indeholder et knivblad på den lige side og en skarp krog på den anden. Du kan bruge disse uden at bøje så meget, så de er bedre for dem med mobilitetsproblemer.

Brug af en terrassekniv

Hvis du spekulerer på, hvordan du bruger en terrassekniv, så brug bare dine instinkter. Du sætter klingen ned i jorden mellem brosten og skærer ukrudt og græsrødder. Så tjener bladet også til at skrabe affaldet ud.

Du kan også prøve at bruge en terrassekniv til at skrabe moset af brostenene. Dette er også muligt med en langskaftet terrasseukrudtsmaskine.

Anbefalede: