What Is A Screwbean Mesquite Tree - How To Grow Screwbean Mesquite

Indholdsfortegnelse:

What Is A Screwbean Mesquite Tree - How To Grow Screwbean Mesquite
What Is A Screwbean Mesquite Tree - How To Grow Screwbean Mesquite

Video: What Is A Screwbean Mesquite Tree - How To Grow Screwbean Mesquite

Video: What Is A Screwbean Mesquite Tree - How To Grow Screwbean Mesquite
Video: The Ultimate Desert Plant: Mesquite Tree Uses and Benefits 2024, Kan
Anonim

The screwbean mesquite er et lille træ eller en busk hjemmehørende i det sydlige Californien. Den adskiller sig fra sin traditionelle mesquite-kusine med sine attraktive, proptrækkerformede bønnebælg, der dukker op om sommeren. Fortsæt med at læse for at få flere oplysninger om screwbean mesquite, inklusive screwbean mesquite pleje og hvordan man dyrker screwbean mesquite træer.

Screwbean Mesquite Info

Hvad er et mesquite-træ? Hårdfør i USDA-zonerne 7 til 10, spænder skrubønne-mesquite-træet (Prosopis pubescens) fra det amerikanske sydvest og Texas til Central- og Sydamerika. Det er lille til et træ, som norm alt topper i 30 fod (9 m.) i højden. Med sine mange stammer og spredte grene kan den nogle gange blive bredere, end den er høj.

Det adskiller sig fra sin fætter, det traditionelle mesquite-træ, på nogle få måder. Dens pigge og blade er mindre, og der er færre af disse blade i hver klynge. I stedet for rød har dens stilke en matere grå farve. Den mest slående forskel er formen på dens frugt, som giver planten sit navn. Frøstandene, som er lysegrønne og 5-15 cm lange, vokser i en meget tæt oprullet spiralform.

Sådan dyrker man et Screwbean Mesquite-træ

At dyrke skrubønne-mesquitetræer i dit landskab eller din have er relativt nemt, forudsat at dit klima er det rigtige. Disse træer foretrækker sandet, veldrænet jord og fuld sol. De er relativt tolerante over for tørke.

De kan klare beskæring og formning og kan trimmes til en busk- eller trælignende form med en enkelt eller flere bare stammer og hævet løv. Hvis grenene ikke beskæres, vil de synke ned for nogle gange at røre jorden.

Bælgene er spiselige og kan spises rå, når de er unge om foråret, eller stødes til mel, når de er tørre om efteråret.

Anbefalede: