Honey Mesquite Care: Lær om Honey Mesquite-træer i landskabet

Indholdsfortegnelse:

Honey Mesquite Care: Lær om Honey Mesquite-træer i landskabet
Honey Mesquite Care: Lær om Honey Mesquite-træer i landskabet

Video: Honey Mesquite Care: Lær om Honey Mesquite-træer i landskabet

Video: Honey Mesquite Care: Lær om Honey Mesquite-træer i landskabet
Video: Honey From THIS Tree is Delicious! 2024, April
Anonim

Honing mesquite-træer (Prosopis glandulosa) er indfødte ørkentræer. Som de fleste ørkentræer er de tørkebestandige og et malerisk, snoet prydplante til din baghave eller have. Hvis du overvejer at dyrke honning mesquite, så læs videre for mere information. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du plejer honning mesquite i landskabet.

Honey Mesquite Information

Honey mesquite-træer kan tilføje sommerskygge og vinterdrama til dit landskab. Med snoede stammer, formidable torne og gule forårsblomster er honningmesquites unikke og interessante.

Disse træer vokser relativt hurtigt til omkring 30 fod (9 m.) høje og 40 fod (12 m.) brede. Rødderne dykker endnu dybere ned – nogle gange til 150 fod (46 m.) – hvilket er det, der er med til at gøre dem så tørkeresistente.

Prydegenskaber på honningmesquite omfatter lysegule forårsblomster og usædvanlige frøbælge. Bælgene er ret lange og rørformede og ligner voksbønner. De modner i sensommeren. Mesquite bark er ru, skællende og rødbrun. Træet er bevæbnet med lange torne, hvilket gør dem til gode kandidater til en defensiv hæk.

How to Grow Honey Mesquite

Når den vokserhonning mesquite træer, du skal vide, at de trives i U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszone 7 til 11. Disse ørkenplanter er meget tolerante over for varme og tørke, når de først er etableret.

Dette mesquite-træ skal plantes i fuld sol, men er ikke kræsent med hensyn til jord, så længe det er godt drænende.

Honing mesquite-pleje omfatter regulering af mængden af kunstvanding planten får. Husk, at dette er en indfødt ørken. Det er en opportunist med hensyn til vand, idet den tager hvad der er tilgængeligt. Derfor er det bedst at begrænse vand til planten. Hvis du giver den generøse mængder vand, vil den vokse meget hurtigt, og træet vil være svagt.

Du bliver også nødt til at udføre grundlæggende beskæring som en del af honning mesquite-pleje. Sørg for at hjælpe træet med at udvikle et stærkt stillads, mens det er ungt.

Anbefalede: