Kan du dyrke brudeblomster - tips til dyrkning og pleje af bryllupsblomster

Indholdsfortegnelse:

Kan du dyrke brudeblomster - tips til dyrkning og pleje af bryllupsblomster
Kan du dyrke brudeblomster - tips til dyrkning og pleje af bryllupsblomster

Video: Kan du dyrke brudeblomster - tips til dyrkning og pleje af bryllupsblomster

Video: Kan du dyrke brudeblomster - tips til dyrkning og pleje af bryllupsblomster
Video: How to Care for Dried Flowers 2024, Kan
Anonim

Kan du dyrke brudeblomster? Ja du kan! At dyrke din egen brudebuket kan være et givende og økonomisk projekt, så længe du ved, hvad du går ind til. Fortsæt med at læse for at lære mere om, hvordan du planter bryllupsblomster og plejer bryllupsblomster i din have.

At dyrke din egen brudebuket

Der er et par grunde til at dyrke dine egne bryllupsblomster. Bryllupper er dyre, og blomsterarrangementer er en overraskende dyr del af prisskiltet. Også importerede blomster kan nogle gange behandles med skadelige pesticider, der bliver frigivet til det lokale miljø. Ved at dyrke dine egne blomster kan du spare mange penge og hjælpe miljøet, men det er ikke altid nemt.

Når du dyrker din egen brudebuket og blomsterarrangementer, er den største bekymring timing. Nogle blomster skal muligvis plantes et par år før tid, og selv med ordentlig planlægning er mange blomster sæsonbestemte og vil simpelthen ikke blomstre på noget andet tidspunkt. For eksempel skal du bare ikke have hjemmedyrkede syrener til dit efterårsbryllup.

Hvis du dyrker stauder eller blomstrende buske, er det bedst at plante dem tre år før din bryllupsdato. Disse planter tager ofte et par stykkerår for virkelig at etablere sig. Hvis de overhovedet blomstrer det første år eller to, vil det sandsynligvis stadig ikke være en særlig stor udstilling.

Sådan planter man bryllupsblomster

Hvis du er presset på tid og virkelig vil have stauder, så plant mange flere, end du tror, du har brug for. Selvom blomsterudbyttet for hver plante er lavt, vil du kompensere for det med rene tal. Og hvis du har tid, er det altid et sikkert bud at plante flere blomster, end du har brug for. Skadedyr og sygdomme kan ramme når som helst, og jo større antal du er, desto mindre er sandsynligheden for, at din afgrøde bliver ødelagt.

Udover timing og antal er dyrkning af blomster til et bryllup ikke meget anderledes end at dyrke enhver anden blomsterhave. Afskårne blomsterhaver er ret populære og nemme at dyrke. Når du plejer bryllupsblomster, skal du ikke spare på nogen udgifter. Sørg for at holde dem godt vandede og gødede, og dæk dem med rækkedæksler, hvis temperaturerne falder for lavt.

Klip dine blomster dagen før dit bryllup, og opbevar dem i køleskabet med stilkene i vand og toppen dækket af en plastikpose. Husk at fjerne enhver frugt fra køleskabet først, da frugt afgiver ethylen, hvilket vil få dine smukke afskårne blomster til at visne.

Anbefalede: