Slash Pine Tree Information - Hvad er et Slash Pine Tree

Indholdsfortegnelse:

Slash Pine Tree Information - Hvad er et Slash Pine Tree
Slash Pine Tree Information - Hvad er et Slash Pine Tree

Video: Slash Pine Tree Information - Hvad er et Slash Pine Tree

Video: Slash Pine Tree Information - Hvad er et Slash Pine Tree
Video: HOW TO DISTINGUISH BETWEEN PINE, SPRUCE, FIR, and LARCH | CONIFER ID 2024, Kan
Anonim

Hvad er et skåret fyrretræ? Dette attraktive stedsegrønne træ, en type gul fyrretræ, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA, producerer robust, stærkt træ, hvilket gør det værdifuldt for områdets tømmerplantager og genplantningsprojekter. Skråfyr (Pinus elliottii) er kendt under en række alternative navne, herunder sumpfyr, cubansk fyr, gul skråfyr, sydfyr og bekfyr. Læs videre for flere oplysninger om skråstreg fyrretræ.

Slash Pine Tree Fakta

Slash fyrretræ er velegnet til dyrkning i USDA plantehårdhedszoner 8 til 10. Det vokser med en relativt hurtig hastighed og opnår omkring 14 til 24 tommer (35,5 til 61 cm.) vækst om året. Dette er et træ af god størrelse, der når højder på 75 til 100 fod (23 til 30,5 m.) ved modenhed.

Slash pine er et attraktivt træ med en pyramideformet, noget oval form. De skinnende, dybgrønne nåle, som er arrangeret i bundter, der ligner en smule koste, kan nå længder på op til 11 tommer (28 cm.). Frøene, gemt i blanke brune kogler, giver næring til en række forskellige dyreliv, herunder vilde kalkuner og egern.

Plantning af skrå fyrretræer

Slash fyrretræer er genereltplantes om foråret, når frøplanter let kan findes i drivhuse og planteskoler. Det er ikke svært at dyrke et skrænt fyrretræ, da træet tåler en række forskellige jordarter, herunder muldjord, sur jord, sandjord og lerbaseret jord.

Dette træ tåler våde forhold bedre end de fleste fyrretræer, men det modstår også en vis mængde tørke. Den klarer sig dog ikke godt i jord med et højt pH-niveau.

Slash fyrretræer har brug for mindst fire timers direkte sollys om dagen.

Gød nyplantede træer ved hjælp af en langsom frigivelse, almen gødning, der ikke brænder de følsomme rødder. En almindelig afbalanceret gødning med et NPK-forhold på 10-10-10 er fint, når træet er et par år gammelt.

Slash fyrretræer har også gavn af et lag barkflis omkring bunden, som holder ukrudt i skak og hjælper med at holde jorden jævnt fugtig. Mulch bør udskiftes, efterhånden som det forringes eller blæser væk.

Anbefalede: