Silhouette Lighting Techniques - Lær om Silhouette Garden Lights

Indholdsfortegnelse:

Silhouette Lighting Techniques - Lær om Silhouette Garden Lights
Silhouette Lighting Techniques - Lær om Silhouette Garden Lights

Video: Silhouette Lighting Techniques - Lær om Silhouette Garden Lights

Video: Silhouette Lighting Techniques - Lær om Silhouette Garden Lights
Video: Rim Lighting For Portraits: Take and Make Great Photography with Gavin Hoey 2024, Kan
Anonim

Forestil dig, at du er til en aftenhavefest. Det er varmt udenfor. Solen gik ned for længe siden. En blid brise svæver gennem en smukt oplyst baghave. Skyggerne af arkitektonisk unikke planter er kastet på en husmur. Du bliver fascineret af planternes skygger, når de bølger på facaden. Det er som en naturfilm – dejlig og fredelig. Du ønsker at skabe den samme effekt i dit hjem. Hvordan, undrer du dig. Læs videre for at lære mere om silhuetbelysning i haver, og hvordan du genskaber det i dit eget landskab.

Hvad er Silhouette Lights?

Silhouetbelysning i haver er en form for udendørs havebelysning kaldet uplighting. Det er også en form for baggrundsbelysning. Det skaber et fokuspunkt med en følelse af drama og romantik. Silhouettebelysningsteknikker fungerer godt med buske og træer, der har interessant bark og struktur.

På vestkysten, for eksempel, ser planter fantastiske ud, når de bliver sat i silhuet mod en væg, omfatter:

  • Large manzanitas
  • Arbutus-træer
  • Agave

Visse topiære buske kan også kaste en dramatisk skygge. Overvej silhuetbelysning af din yndlingsfontæne eller havestatue og nyd disse ting både idagtid og om natten.

Sådan bruges silhuetbelysning i haver

For at skabe effekten skal du installere en interessant plante, et træ eller et livløst haveobjekt foran en væg. Objektet behøver ikke at være lige ved siden af væggen, men det skal være tæt nok, så du kan kaste en skygge på væggen.

Du skal have plads til at installere en uplight bag objektet. Det er bedst, hvis dette lys er skjult af objektet. For silhuet havelys, brug det, der omtales som spredelys. Spredningslys er designet til at skabe et bredt skår af glat hvidt lys, som er det bedste til at baggrundsbelyse væggen og skabe en skygge. Du skal muligvis installere et antal spredelys, hvis du fremhæver en stor væg med flere planter.

Der er uendelige muligheder for havelys i silhuet. Som et resultat af alle dine anstrengelser kan du opleve, at du selv og virksomheden ønsker at blive i haven hver aften hele sommeren.

Anbefalede: