Euphorbia Obesa Care - Tips til dyrkning af en baseballplante

Indholdsfortegnelse:

Euphorbia Obesa Care - Tips til dyrkning af en baseballplante
Euphorbia Obesa Care - Tips til dyrkning af en baseballplante

Video: Euphorbia Obesa Care - Tips til dyrkning af en baseballplante

Video: Euphorbia Obesa Care - Tips til dyrkning af en baseballplante
Video: Tips For Care of Euphorbias And Update Of My Euphorbia Collection, February 2018 2024, Kan
Anonim

Euphorbia er en stor gruppe af sukkulente og træagtige planter. Euphorbia obesa, også kaldet baseballplante, danner en kuglelignende, segmenteret form, der er tilpasset varme, tørre klimaer. Euphorbia baseball plante er en fremragende stueplante og er lav vedligeholdelse. Nyd disse oplysninger om, hvordan man dyrker baseball-euphorbia.

Euphorbia Baseball Plant Info

Der er en bred vifte af Euphorbia-arter. De spænder fra kaktuslignende tornede planter til tykt polstrede sukkulenter og endda buskede, træagtige planter med årede blade. Baseballplante blev først dokumenteret i 1897, men i 1915 blev Euphorbia obesa betragtet som truet på grund af dens popularitet, hvilket fik samlere til at piratkopiere den naturlige befolkning. Denne hurtige nedgang i befolkningen førte til en embargo på plantemateriale og en vægt på frøindsamling. I dag er det en meget dyrket plante og let at finde i mange havecentre.

Euphorbia-planter klassificeres efter deres hvide, mælkeagtige latexsaft og cyanthium. Dette er blomsterstanden, der består af en enkelt hunblomst omgivet af mange hanblomster. Euphorbia danner ikke ordentlige blomster, men udvikler blomsterstande. De vokser ikke kronblade, men har i stedet farvede dækblade, som er modificerede blade. I denbaseballplante, efterlader blomsterstanden eller blomsten et ar, som successivt vises på plantens aldrende krop. Ardannelsen ligner syningen på en baseball.

Euphorbia baseballplante kaldes også søpindsvinplante, dels på grund af kroppens form, der ligner væsnet, men også på grund af den indfødte vane med at vokse på klipper og klipper.

Specifikke baseball-planteoplysninger indikerer, at det er en segmenteret, kugleformet plante med en ret oppustet krop, der lagrer vand. Den runde plante er grågrøn og bliver omkring 20,5 cm høj.

How to Grow Baseball Euphorbia

Euphorbia obesa-pleje er minimal, hvilket gør den til den perfekte stueplante til en, der rejser meget. Det kræver simpelthen varme, lys, en godt drænende jordblanding, en beholder og minim alt med vand. Den er en perfekt containerplante alene eller omgivet af andre sukkulenter.

En god kaktusblanding eller pottejord tilsat grus er fremragende medier til at dyrke en baseballplante. Tilføj lidt grus til jorden og brug en uglaseret gryde, som vil fremme fordampning af overskydende vand.

Når du har planten på et sted i dit hjem, skal du undgå at flytte den, hvilket stresser planten og kan minimere dens sundhed. Overvanding er den mest almindelige årsag til utilpashed i baseballplanten. Den er vant til kun 30,5 cm regn om året, så en god dyb vanding en gang hver par måneder om vinteren og en gang om måneden i vækstsæsonen er mere end tilstrækkeligt.

Gødning er ikke nødvendigt som en del af god Euphorbia-baseballpleje, men du kan give planten kaktus mad om foråret, når væksten begynder, hvis du ønsker det.

Anbefalede: