Autograf grøntsagsaktivitet - personalisering af græskar og squash med børn

Indholdsfortegnelse:

Autograf grøntsagsaktivitet - personalisering af græskar og squash med børn
Autograf grøntsagsaktivitet - personalisering af græskar og squash med børn

Video: Autograf grøntsagsaktivitet - personalisering af græskar og squash med børn

Video: Autograf grøntsagsaktivitet - personalisering af græskar og squash med børn
Video: Pumpkins and Squash Vocabulary Flash Cards - The Kids' Picture Show (Fun & Educational) 2024, Kan
Anonim

At få børn til at interessere sig for havearbejde opmuntrer dem til at træffe sundere valg med hensyn til deres spisevaner samt lære dem om tålmodighed og ligningen mellem almindeligt gammelt hårdt arbejde og et produktivt slutresultat. Men havearbejde er ikke alt arbejde, og der er et utal af haveprojekter, som du kan engagere dine børn i, som bare er sjove.

Autograf grøntsagsaktivitet

Et fantastisk, utroligt sjovt og interessant projekt for børn er at ridse navne i havegrøntsager. Ja, du hørte mig rigtigt. Personalisering af græskar eller anden squash på denne måde vil engagere børn i flere måneder og vil garantere, at du har en personlig havekammerat, klar og villig til at hjælpe med havearbejde. Så spørgsmålet er, hvordan man laver personlige græskar?

Sådan laver man personlige græskar

At ridse navne i havegrøntsager såsom græskar eller andre hårde squash og meloner er nemt og vil med garanti begejstre det yngste barn såvel som ældre børn. For små er der opsyn påkrævet.

Det første skridt er at plante græskar eller anden hård squash. Plant frø i maj, eller efter den sidste frost i din region. Frø skal sås i godtændret jord ved at grave i gammel gødning eller kompost. Vand og vent i henhold til frøpakkens instruktioner for spiring. Hold området omkring planterne ukrudtsfrit for at fjerne skadedyr og sygdomme, og muld omkring squashen med halm eller lignende. Gød squashen hver anden uge.

Kort efter at der er sat blomster på vinstokken, begynder små græskar eller squash at dukke op. Du skal vente, indtil frugten er et par inches (7,5 til 13 cm.) på tværs, før du ridser navne i havegrøntsager. Når frugten har opnået denne størrelse, skal børnene skrive deres initialer på squashen med en tusch. Brug derefter en skærekniv til at skære ind i initialerne bare let gennem den ydre hud (hvis børn er små, skal en voksen udføre denne del).

Når squashen vokser, vil initialerne eller designet vokse med den! Hvis du vil have græskarret eller anden ætset squash til at vokse sig større, skal du fjerne anden frugt på vinstokken, så alle næringsstofferne går hen imod det.

Udover initialer kan børn blive kreative. Design, hele sætninger og ansigter kan alle skæres ind i squashen. Faktisk er dette en pæn måde at skære græskar til Halloween på. Når sværen på græskarene er hård og orange, er det tid til at høste, norm alt efter den første lette frost om efteråret. Når du skærer græskarret, skal du efterlade 3-4 tommer (7,5 til 10 cm.) stilk på frugten.

Seed Activity

Efter græskarret er blevet nydt som en "jack-o-lanterne" eller kunstværk, nytter det ikke noget at spilde denne fyr. Tid til endnu et sjovt projekt. Lad børnene gætte antallet af frø i græskarret. Lad dem derefter grave frøene ud og tælle. Vask frøeneog steg dem i ovnen, let drysset med s alt i 30-40 minutter ved 300 grader F., omrør hvert 10.-15. minut. Mums! Dette er et underholdende og lækkert projekt for børn… og deres forældre.

Anbefalede: