Why Squash Blossoms Faller Off The Vine

Indholdsfortegnelse:

Why Squash Blossoms Faller Off The Vine
Why Squash Blossoms Faller Off The Vine

Video: Why Squash Blossoms Faller Off The Vine

Video: Why Squash Blossoms Faller Off The Vine
Video: 🔵 Why are my squash blossoms falling off? | Male & Female & Blossom Recipe - Teach a Man to Fish 2024, April
Anonim

Du har lige brugt flere uger på kærligt at passe en squashplante. Alle disse smukke blomster dukkede bare op over alt, og alt hvad du kan sige er: "Det er det; vi skal have squash inden for en uge." Det næste, du ved, er, at de squashblomster falder af vinstokken som rotter fra et synkende skib. Ingen velsmagende squash og ingen blomster. Hvad skal du gøre?

Er squashblomsterne ved at falde af norm alt?

Det første er ikke at gå i panik. Dette er meget norm alt. Ja, du læste rigtigt, det er norm alt, at squashvinstokke mister deres blomster, især tidligt i vækstsæsonen.

Squashplanter er eneboende, hvilket betyder, at de har både han- og hunblomster, der vokser på den samme plante. Hunblomsterne er de eneste, der i sidste ende vil producere frugt. Tidligt i vækstsæsonen har squashplanter en tendens til at producere flere hanblomster end hunblomster. Da der ikke er hunblomster, som hanplanten kan bestøve, falder hanblomsterne simpelthen af vinstokken.

Din squashvin vil snart producere flere blomster, og disse blomster vil være en mere jævn blanding af hun- og hanblomster. Hanblomsterne vil stadig falde af vinstokken, men hunblomsterne vil vokse til dejlig squash.

Squash til mænd og kvinderBlomster

Hvordan kan du kende forskel på han- og hunblomsterne? Du skal bare tage et kig under selve blomsten. Ved bunden af blomsten (hvor blomsten sætter sig fast på stilken), hvis du ser en bump under blomsten, er det en hunblomst. Hvis der ikke er nogen bump, og stilken bare er lige og tynd, er dette en hanblomst.

Skal dine hanblomster gå til spilde? Nej slet ikke. Squashblomster er faktisk spiselige. Der er rigtig mange lækre opskrifter på fyldte squashblomster. Hanblomster, som alligevel ikke giver frugt, er perfekte til disse opskrifter.

Anbefalede: