Western Region Gardening: April Plantning i Vesten

Indholdsfortegnelse:

Western Region Gardening: April Plantning i Vesten
Western Region Gardening: April Plantning i Vesten

Video: Western Region Gardening: April Plantning i Vesten

Video: Western Region Gardening: April Plantning i Vesten
Video: Tour of the Beautiful Gardens at the Northwest Flower & Garden Show! 🌿🌸🌳 // Garden Answer 2024, Kan
Anonim

Marts indvarsler vinter år efter år, og april er praktisk t alt synonymt med forår, hvad angår havearbejde i den vestlige region. De gartnere, der bor i den milde vinterregion på vestkysten, har en bred vifte af plantevalg i april. Hvis det er dig, og du spekulerer på, hvad du skal plante i april, har vi nogle ideer.

Læs videre for forslag til en planteliste på vestkysten, så du bliver klar til foråret.

vestkystplantning

De mildere områder på vestkysten har et middelhavsklima. Det betyder, at somrene er lange, varme og tørre, mens vintrene er køligere og vådere. Indfødte planter tilpasser sig dette på forskellige måder, mens ikke-indfødte kan have brug for mere vanding end andre steder. Men når det kommer til grøntsagshave eller blomsterplantning, er himlen grænsen for havearbejde i den vestlige region.

På kysten er der ingen frost overhovedet, men jo længere du kommer væk fra havet og jo højere dit område er, jo mere frost vil du opleve. Du skal tage højde for dette, når du overvejer, hvad du skal plante i april, da sidste frostdato er vigtig.

En generel tommelfingerregel for sidste frostdatoer på forskellige højdeniveauer for havearbejde i den vestlige region omfatter:

Hvis din ejendom er i 1.000 fods højde, så tænk den 15. april forden sidste frost.

For 2.000 fods højde kan den sidste frost være på Jordens Dag, eller omkring den 22. april.

For 3.000 fod kan frosten slutte den 30. april og for 4.000 fod, den 7. maj.

Aprilplantning i Vesten

Generelt er april en af de travleste måneder for plantning på vestkysten. Hvad skal man plante i april? Aprilplantning i Vesten kan omfatte stort set alle grøntsager, urter og enårige planter i den varme sæson.

Til sommerblomster som kosmos og morgenfruer kan du enten købe frøplanter i potte eller frø direkte. Sommerløg er ligesom georginer blandt de vestlige regioners plantefavoritter om foråret.

Du kan blive ved med at plante rodafgrøder, som radiser og gulerødder, i haven. Forvent en høst senere på sommeren. Begyndelsen af april er også et godt tidspunkt at omplante nogle kølige sæsongrøntsager som porre, salat og chard. Hold ud med sommerafgrøderne til slutningen af april eller maj.

Anbefalede: