Blandet oliven juletræ – Sådan laver du et osteoliventræ

Indholdsfortegnelse:

Blandet oliven juletræ – Sådan laver du et osteoliventræ
Blandet oliven juletræ – Sådan laver du et osteoliventræ

Video: Blandet oliven juletræ – Sådan laver du et osteoliventræ

Video: Blandet oliven juletræ – Sådan laver du et osteoliventræ
Video: How to Make A Christmas Tree Appetizer with Acropolis Organics Olives! 2024, April
Anonim

Et juletræ lavet af ost og en række farverige oliven er bestemt noget, du har lyst til at prøve denne feriesæson. Denne unikke oliventræsforretter er fyldt med smag og så nem at lave. Fortsæt med at læse for at få tips til at lave et olivenjuletræ.

Oliventræforretter

  • Begynd med en Styrofoam-kegle, der måler omkring 6 til 8 tommer (15-20 cm.) i højden. Pak keglen fast med plastfolie.
  • Fordel en generøs skefuld stuetemperatur flødeost over den flade bund af keglen, og læg derefter keglen på en serveringsbakke eller tallerken. Tryk keglen let ned, så fastgør den til pladen.
  • Fordel flødeost på resten af koglen, og stil den derefter på køl i cirka en time (hvis du vil, kan du blande en lille mængde purløg, hakket persille, løgpulver eller hvidløgss alt i flødeosten).
  • Mens juletræet er køligt, kan du bruge en stjerneformet kanapéskærer til at skære cheddar- eller Colby-ost i små stjerner. For ekstra farve skal du skære et par ekstra stjerner af rød, grøn og gul peberfrugt.
  • Knæk flere tandstikkere i to, og brug dem til at fastgøre oliven til juletræsformen, start i bunden af træet. Brug en række interessante oliven såsom sorte, grønne eller kalamata-oliven. Du kan også bruge oliven fyldt medpimentos, jalapenos, mandler eller løg. Brug af større oliven i bunden vil tilføje stabilitet til oliventræets forretter. Efterlad flere mellemrum mellem oliven til ost og peberstjerner.
  • Fast et par kviste eller blade frisk rosmarin mellem oliven, og top derefter osteoliventræet med en ostestjerne. Dæk olivenjuletræet løst med plastik og stil det på køl i op til otte timer.

Server forretten til juleoliventræet med salami i skiver og dine yndlings-kiks. Skivede pærer og æbler passer også smukt sammen med et ost-oliventræ.

Anbefalede: