Kan du spise grønne græskar: Lær om at spise grønne græskar

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise grønne græskar: Lær om at spise grønne græskar
Kan du spise grønne græskar: Lær om at spise grønne græskar

Video: Kan du spise grønne græskar: Lær om at spise grønne græskar

Video: Kan du spise grønne græskar: Lær om at spise grønne græskar
Video: How To Eat Pumpkin I #EatYourPumpkin | Hubbub 2024, April
Anonim

Det er sikkert sket for os alle. Sæsonen er slut, dine græskarvinstokke dør, og dine frugter er endnu ikke blevet orange. Er de modne eller ej? Kan du spise grønne græskar? At spise umodne græskar er sandsynligvis ikke så velsmagende som modne frugter, men vil det skade dig? Svar på disse spørgsmål og flere følger.

Kan du spise grønne græskar?

Intet siger fald som squash og græskar. Desværre kan det koldere vejr og mangel på solskin betyde, at meget af vores produkter ikke modnes ordentligt. Det behøver dog ikke at gå til spilde. Overvej den stegte grønne tomat, en ting med så delikat smag, at den får din mund til at synge. Er grønne græskar spiselige? Nå, de dræber dig ikke, men smagen mangler måske sødme.

Grønne græskar sker. Alle græskar starter grønt og modnes gradvist til orange. Når de er modne, dør vinstokken, og frugten er klar. Med køligere temperaturer og mindre sollys er det usandsynligt, at græskarrene modnes. Du kan prøve at placere dem i et solrigt, varmt område som et drivhus eller solarium. Du kan også bare lade dem sidde, forudsat at der ikke er nogen hårde fryser.

Vend dem ofte for at udsætte sværen for enhver sol. Med lidt held vil frugterne modnes mere, selvom de måske ikke bliver helt orange. De er stadig spiselige og kan bruges i enforskellige opskrifter.

Tips om at spise grønne græskar

Klip en op for at være sikker på, at de er brugbare. Hvis kødet er orange, bliver det næsten lige så flot som en moden frugt. Selv grønt kød kan bruges i supper og gryderetter - bare sørg for at pifte det op. Smagsvarianter som indisk og Szechuan kan i høj grad pynte på den grønne frugt.

Det anbefales ikke at spise grønne græskar i tærte, da der ikke er nok sukker i frugten. Plus, din græskartærte vil have en syg farve. Ristning af kødet vil hjælpe med at få sukkeret en lille smule frem og forbedre smagen.

Faktiske grønne græskar

Tænker du stadig på, om grønne græskar er spiselige? Kast dit sind tilbage til foråret. Hvilken slags græskar plantede du? Der er græskarvarianter, der formodes at være grønne. Jarrahdale er et blågrønt græskar med en form som Askepots træner. Andre varianter er Goblin, Turk's Turban, Italian Stripe, Black and Silver og Shamrock græskar.

Flere squashvarianter ligner også græskar, men er naturligt grønne. Hubbard, agern og kabocha kommer til at tænke på. Hvis du er sikker på, at det er en sort, der skal blive orange, kan du prøve at tilføje mindre frugt til en pose æbler. Den frigivne ethylengas kan hjælpe frugten med at modne.

Anbefalede: