Græskar spiselighed – kan du spise græskar fra haven eller butikken

Indholdsfortegnelse:

Græskar spiselighed – kan du spise græskar fra haven eller butikken
Græskar spiselighed – kan du spise græskar fra haven eller butikken

Video: Græskar spiselighed – kan du spise græskar fra haven eller butikken

Video: Græskar spiselighed – kan du spise græskar fra haven eller butikken
Video: Pumpkin 101-How to Select and Store a Fresh Pumpkin (to eat) 2024, Kan
Anonim

Fald signalerer ankomsten af græskar. Masser af græskar i enhver form, størrelse og farve. Disse varianter af cucurbits er relateret til squash og græskar, men bruges generelt som indretning. Kan du dog spise græskar? Lad os lære mere.

Kan du spise græskar?

Græskars spiselighed er til forhandling, men historien viser, at nogle blev spist, i det mindste delvist. Først skal vi afgøre, hvad der er en græskar, før vi går ind på måder at spise græskar på.

Du kan sikkert finde en græskar formet som alt, hvad du kan forestille dig. Uanset om det er vorteagtige, glatte eller har mærkelige fremspring, overgår græskar fantasien og giver vinger til kreativiteten. Men er græskar spiselige? Det er et emne for debat, da det indre kød er minim alt og næppe umagen værd.

Hvis du er virkelig desperat, kan du overveje at spise dekorative græskar. Når alt kommer til alt, sælges de norm alt i produktsektionen. Mange indfødte stammer brugte frøene, men der er ingen registreringer af, at vildt græskarkød blev spist.

Det skyldes sandsynligvis den usmagelige, som siges at være bitter og syrlig. Derudover er de fleste græskar små, og der er relativt lidt kød til at gøre det fornuftigt at slå en op. Dekorative græskar tørres, og marven er skrumpet og hård. Af disse grunde er det at spise dekorative græskarsandsynligvis ikke tilrådeligt.

græskar spiselighed – er der måder at spise græskar?

Kødet vil ikke dræbe dig og har sandsynligvis nogle næringsmæssige fordele ligesom squash. Hvis du ønsker at prøve retten, skal du vælge ung frugt, der ikke er helt modnet og ikke er tør. Du kan tilberede det, ligesom du ville gøre græskar, ved at fjerne sværen og fjerne kernerne.

Bag eller damp den og krydr den for pokker for at dække over enhver bitter smag. Du kan også skære kødet op og koge det i 15-20 minutter eller indtil det er mørt. Til krydderier skal du tænke på dristige smagsvarianter som dem, der bruges i det asiatiske eller indiske køkken, som vil hjælpe med at skjule eventuelle barske toner.

De mest almindeligt spiste græskar er asiatiske. Igen er de plukket unge og under modne for at sikre en mindre barsk smag. Blandt disse er svamp (eller Luffa) og flaske (eller Calabash). Der er også en italiensk græskar kaldet cucuzza.

The Turk's Turban er faktisk ret lækker med en delikat, sød smag og blødt kød, når den er tilberedt. Men for den overordnede smag og nem tilberedning er standard squashvarianter bedre brugt i madlavning. Lad de dekorative varianter stå til indretning, fuglehuse eller som svampe.

Anbefalede: