No-Contact Trick or Treating – Lav en selvbetjent græskar slikskål

Indholdsfortegnelse:

No-Contact Trick or Treating – Lav en selvbetjent græskar slikskål
No-Contact Trick or Treating – Lav en selvbetjent græskar slikskål

Video: No-Contact Trick or Treating – Lav en selvbetjent græskar slikskål

Video: No-Contact Trick or Treating – Lav en selvbetjent græskar slikskål
Video: Generous trick-or-treater fills empty candy bowl with his own sweets I ABC7 2024, Kan
Anonim

Halloween 2020 kan se meget anderledes ud fra tidligere år. Mens pandemien fortsætter, kan denne åh-så-sociale ferie trimmes ned til familiesammenkomster, udendørs skurvognsjagter og virtuelle udklædningskonkurrencer. Mange mennesker spekulerer på, hvad de skal gøre ved trick-or-treating.

CDC rangerer traditionelt dør-til-dør-trick eller behandling som "højere risiko". Envejs trick eller behandling betragtes som en moderat risiko og kan opnås ved at lade slik ligge udenfor, og derved eliminere behovet for interaktion med børn og forældre. En nem og sjov mulighed at lave er græskarslikdispenseren, som giver mulighed for berøringsfri trick eller behandling eller kan bruges som en festskål til familiesammenkomster.

Creating A Pumpkin Candy Dispenser til Halloween

At skabe en slikskål med græskar kan være et hurtigt, funktionelt projekt, eller også kan din kreativitet komme i høj kurs. Her er de nødvendige materialer og instruktionerne.

DIY-slik med græskar

  • Et stort græskar (kan erstatte plastik- eller skumgræskar)
  • Skål eller beholder, der passer ind i græskar
  • Udskæringsredskab (eller æskeskærer til plastikgræskar)
  • Stor ske til at øse frugtkød ud
  • Udsmykning, hvis det ønskes, såsom blondekanter, håndværksmaling, googly øjne

Sørg forgræskarets omkreds er bred nok til at rumme den valgte inderbeholder. Skær toppen af cirka ½ vej ned. Skær alternativt et stort hul i siden af græskarret som en slikdispenser eller i form af en stor mund.

Tag frugtkødet og frøene ud, og fjern så meget som muligt for at få en ren, tør overflade. Indsæt skål eller beholder. Stof kan bruges som en liner, hvis en beholder ikke er praktisk. Pynt evt. Fyld med indpakket slik.

No-Contact Trick or Treating

Fyld beholderen med små godbidder fyldt med slik og et skilt i nærheden til "Take One" for at få et trick eller behandlende slikdispenser. På den måde vil børn ikke blive fristet til at rode gennem skålen, udvælge deres favoritter og røre ved alle brikkerne. Fyld efter behov.

Glædelig Halloween!

Anbefalede: