Sansevieria Cylindrica Info – Tips til dyrkning af søstjerner Sansevieria-planter

Indholdsfortegnelse:

Sansevieria Cylindrica Info – Tips til dyrkning af søstjerner Sansevieria-planter
Sansevieria Cylindrica Info – Tips til dyrkning af søstjerner Sansevieria-planter

Video: Sansevieria Cylindrica Info – Tips til dyrkning af søstjerner Sansevieria-planter

Video: Sansevieria Cylindrica Info – Tips til dyrkning af søstjerner Sansevieria-planter
Video: How To Care For Sansevieria cylindrica "Boncel" | Plant Of The Week Ep. 47 2024, Kan
Anonim

Hvis du kan lide sukkulenter, så prøv at dyrke søstjerner sansevieria. Hvad er en søstjerne sansevieria? Søstjerne sansevieria planter, som deres navn antyder, er søstjerneformede sukkulenter. Den følgende artikel indeholder Sansevieria cylindrica-oplysninger om dyrkning af søstjerner sansevieria og deres pleje.

Hvad er en Starfish Sansevieria?

Stjerne Sansevieria 'Boncel'-planter er sjældne, men værd at søge efter. De er en mere kompakt hybrid af Sansevieria cylindrica eller slangeplante, en mere almindelig sukkulent. Planten har vifteformet, lysegrønt løv med mørkegrønne koncentriske cirkler fra toppen til bunden af bladet. Unge "unger" springer ud fra plantens bund og kan nemt transplanteres for at formere nye planter.

Sansevieria cylindrica Info

Sansevieria cylindrica er en sukkulent plante, der er hjemmehørende i Angola. Det er en almindelig og æret stueplante i Kina, hvor den siges at legemliggøre de otte guders otte dyder. Det er en ekstremt hårdfør plante med stribede, glatte, aflange grå/grønne blade. De kan blive omkring 1 tomme (2,5 cm.) på tværs og vokse så lange som 7 fod (2 m.).

Den vokser i en vifteform med sine stive blade opfra en basal roset. Den har subcylindriske blade, rørformede snarere end stroplignende. Den er tørketolerant og behøver kun vand cirka én gang hver anden uge.

Den kan vokse i skarp sol til delvis sol, men hvis den tillades fuld sol, vil planten blomstre med tomme lange (2,5 cm.), grønlighvide, rørformede blomster, der er lyserøde.

Starfish Sansevieria Care

At dyrke og passe søstjerner sansevieria er ligesom at pleje den almindelige slangeplante ovenfor. Den er også nem at passe, den foretrækker stærkt lys, men tåler lavere niveauer. Plant søstjerner i almindelig saftig potteblanding. Generelt er en stueplante, søstjerne sansevieria hårdfør til USDA-zonerne 10b til 11.

Vand søstjerne sansevieria kun, når den er helt tør. Som en sukkulent samler den vand i sine blade, så overvanding kan få planten til at rådne.

Placer søstjerner sansevieria i et rum med en gennemsnitlig hjemmetemperatur, og beskyt den mod træk eller køligere temperaturer under 50 grader F. (10 C.). Fodre planten en gang hver tredje uge med en almindelig stueplantefoder fortyndet til det halve.

Anbefalede: