Japansk sneboldinformation - Sådan planter du et japansk sneboldtræ

Indholdsfortegnelse:

Japansk sneboldinformation - Sådan planter du et japansk sneboldtræ
Japansk sneboldinformation - Sådan planter du et japansk sneboldtræ

Video: Japansk sneboldinformation - Sådan planter du et japansk sneboldtræ

Video: Japansk sneboldinformation - Sådan planter du et japansk sneboldtræ
Video: Snowball Bush Viburnum: How to Grow 2024, Kan
Anonim

Japanske sneboldtræer (Viburnum plicatum) vil sandsynligvis vinde en gartnerhjerte med deres kniplede hvide kugler af blomsterklaser, der hænger tungt på grenene om foråret. Disse store buske ser ud som om de kunne kræve en masse vedligeholdelse, men japansk sneboldpleje er egentlig ret nemt. Læs videre for at få flere oplysninger om japansk snebold, herunder hvordan man planter et japansk sneboldtræ.

Om japanske sneboldtræer

Japanske sneboldtræer, der topper ved 15 fod (4,57 m.), kan bedre betegnes som buske. Japanske sneboldbuske vokser i et område på 8 til 15 fod (2,4 til 4,5 m.) for moden højde og lidt større for moden spredning. Snebolde er opretstående, flerstammede buske.

Japanske sneboldtræer blomstrer kraftigt om foråret. De rene hvide klynger vises i april og maj, nogle når 4 tommer (10 cm.) brede. Klaserne omfatter både prangende, 5-bladede ufrugtbare blomster og små frugtbare blomster. Sommerfugle nyder at besøge sneboldtræernes blomster.

Den japanske snebolds frugter modnes, efterhånden som sommeren aftager. De små ovale frugter modnes i sensommeren og går fra rød til sort. Japanske sneboldoplysninger bekræfter, at frugterne er en fødekilde for vilde fugle.

De afrundede, grønne blade af japanske sneboldtræer er attraktive og skaber tæt løv om sommeren. De bliver gule, røde eller lilla om efteråret, og falder derefter og afslører buskens interessante forgreningsstruktur om vinteren.

Sådan planter man et japansk sneboldtræ

Hvis du vil lære at plante et japansk sneboldtræ, vil du blive glad for at høre, at det ikke er svært. Disse buske trives i U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszoner 5 til 8, hvor de er ekstremt nemme at dyrke. Plant frøplanterne i delvis skygge eller fuld sol.

Japansk sneboldpleje er ret nemt, så længe du planter dine buske i veldrænet jord. De tåler mange forskellige slags jord, så længe dræningen er god, men de klarer sig bedst i fugtig, let sur muldjord.

Disse planter er tørketolerante, når de først er etableret. Men tidlig japansk sneboldpleje omfatter generøs vanding til den første vækstsæson.

Gartnere er glade for at høre, at japanske sneboldtræer ikke har nogen alvorlige skadedyr og ikke er udsat for alvorlige sygdomme.

Anbefalede: