At dyrke sukkulenter i syden: Plantetid for sukkulenter i sydlige regioner

Indholdsfortegnelse:

At dyrke sukkulenter i syden: Plantetid for sukkulenter i sydlige regioner
At dyrke sukkulenter i syden: Plantetid for sukkulenter i sydlige regioner

Video: At dyrke sukkulenter i syden: Plantetid for sukkulenter i sydlige regioner

Video: At dyrke sukkulenter i syden: Plantetid for sukkulenter i sydlige regioner
Video: Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

Havearbejde i den sydøstlige del af USA virker sandsynligvis let for dem, der kæmper mod frostgrader, sne og is i andre dele af landet, men at dyrke planter udenfor er ikke uden udfordringer i vores område. Mens vores tider med frost og sne er begrænsede og nogle gange ikke-eksisterende, påvirker overdreven nedbør og brændende temperaturer voksende sukkulenter i syd. Lad os diskutere den bedste måde at dyrke sukkulenter med varmt klima, hvordan man overvinder forhindringerne, og hvornår man skal plante sukkulenter i sydøst.

Sukkulentplantning i sydlige regioner

Selv om sukkulenter beskrives som lav vedligeholdelse, har de brug for ordentlig pleje og især den rigtige placering. Områder med morgensol er bedst til din sydlige sukkulenthave. Temperaturer i de høje 90'er og 100'er (32-38 C.) kan få blade til at svide og rødder til at skrumpe.

Den rigtige beholder er især vigtig for udendørs sukkulenter i syden, og et velforberedt havebed er nødvendigt for at holde regn fra følsomme rødder. Derfor vil du ikke have rødder på nyplantede sukkulenter, der kæmper med for meget vand. Du vil heller ikke have planter udsat for overdreven varme og sydende sol. Tilbudoverheadbeskyttelse, hvis det er nødvendigt, når temperaturer nærmer sig århundredet.

Når det er muligt, få sukkulenter etableret før regntiden starter. Du kan gøre dette i de lavere stater uden frost og fryse i senvinteren. Jordtemperaturer på 45 F. (7 C.) er acceptable, men når regn eller endda høj luftfugtighed er inkluderet, kan det beskadige sukkulenter plantet i jorden.

Hvornår skal man plante sukkulenter i sydøst

At lære, hvornår man skal plante sukkulenter i sydøst bidrager til deres levetid. Plantning i tre fod (1 m.) ændret jord giver den korrekte dræning. Ændringer kan omfatte perlit, pimpsten, groft sand, lavasten og småsten som cirka halvdelen af jorden.

Kølere temperaturer kombineret med fugt kan skade planter. Tjek din langtidsprognose, før du sætter nye planter i jorden, især stiklinger uden rod. Plant om foråret, i den lejlighedsvise tørre 10-dages periode eller om efteråret. Et godt rodsystem udvikles på fire til seks uger.

Hvis der er et køligt spænd om sommeren, når det er overskyet og endda småregn, kan du plante derefter. Plant ikke, når der forventes regn. Ligesom os kan sukkulente planter ikke lide at blive udsat for ekstreme vejrforhold. Plant ikke en sukkulent direkte fra butikken til et sted med fuld sol.

Som du kan se, kan det være en udfordring at finde det helt rigtige plantetidspunkt for sukkulenter i de sydlige regioner. Du kan starte alle nye beplantninger i beholdere, mens de udvikler eller udvider et rodsystem og flytte dem ind i haven i løbet af et passende tidspunkt. Containeregiver fleksibilitet med hensyn til placering og er norm alt attraktive i landskabsplanen, når de er korrekt placeret. Hvis du køber nye planter, og jorden er fugtig eller på anden måde upassende, skal du ompotte med det samme uanset årstiden.

Anbefalede: